Van der Borch Tot Verwolde en Donders winnen Alzheimerrally 2023

Van der Borch Tot Verwolde en Donders winnen Alzheimerrally 2023

Write a comment


Vandaag was de dag van de welbekende Alzheimerrally. Van die 171 deelnemende equipes reden René van der Borch Tot Verwolde en Jürgen Donders in de Expertklasse de rit met de minste strafpunten. Op de tweede plaats eindigden Marius Hoogendam en Erik Bruêns. Toni Bienemann en Edwin Roos legden beslag op de derde plek. 

20230414 NBL 1097

📷 Niko Bloemendal

In de Sportklasse ging de zege naar Wiebe de Ruijsscher en Tomas de Ruijsscher. Bruis van Driel en Eric van Duin werden tweede en Bas Kragten en Rien van Vliet eindigden als derde.

Tot slot werd de Toerklasse gewonnen door Willem van der Klis en Loes Olieslagers. De tweede plek ging naar Henk Koel en Bert Terlien en Martijn Levert en Inés Plasmans-Levert mochten de beker voor de derde plek in ontvangst nemen. 

Alle winnaars van harte gefeliciteerd! De volledige uitslag vind je hier. Binnenkort volgt op RallyNews het deelnemersverslag van Jürgen Donders.

Tijdens deze 11e editie werd een recordbedrag van maar liefst € 115.000 bij elkaar gereden voor het Alzheimercentrum Amsterdam. Dit bedrag gaat naar onderzoek om nieuwe medicijnen voor de ziekte van Alzheimer dichterbij te brengen.

📷 Niko Bloemendal


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast