Alzheimerrally gewonnen door Hanja Jonker & Paul Hooiveld

Alzheimerrally gewonnen door Hanja Jonker & Paul Hooiveld

Write a comment

 

De 9e editie van de Alzheimerrally is gewonnen door de equipe Hanja Jonker - Paul Hooiveld. In de Sportklasse naar de equipe: Teun Crum - Arieke Jansen en in de Toerklasse naar de equipe: Peter Groen - Jeroen Groen.

Met zo'n 140 equipes aan de start begon de dag bij Van der Valk in Apeldoorn Noord met met veel zonneschijn. De weersverwachting was voor deze dag niet al te rooskleurig, zodat meerdere open vintageauto's werden ingewisseld voor een gesloten exemplaar of een modernere klassieker. Gelukkig viel het in de regio wat mee en dat bleef zo tot een uurtje voor de finish in Apeldoorn. Er viel genoeg water om het stof van de auto's te doen verwijderen en een wasbeurt niet meer nodig was. 😉

Met name voor de Expertklasse was het een pittige rally. In het ochtendtraject zat een regularity met een heel leuke instinker die zelfs een aantal cracks niet had gezien. In de puntenvrije route had ook menig equie moeite de juiste punten te vinden. 

Maar wat natuurlijk van groot belang is voor een benefietrally als de Alzheimerrally is de netto opbengst voor het goede doel dat ieder jaar ten goede komt aan het onderzoeksteam van het Alzheimercentrum Amsterdam. Binnenkort ontvangen zij, dank zij alle deelnemers en sponsors een bedrag van maar liefst € 76.000,00 op hun bankrekening. De totale opbrengst van de Alzheimerrally vanaf editie 1, overtreft hiermee heel ruim de half miljoen euro. Een fantastich resultaat voor dit goede doel.

Klik hier voorde volledige uitslag.

Binnenkort een verslag van de winnaar Paul Hooiveld.

 

cheque

Foto's: Niko Blemendal

start2

peugeot

fiat

escort

 

lancia

Foto's: Gertjan Schutten

 


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast