Mini-SLS op 19 juni

Mini-SLS op 19 juni

Write a comment

 

Natuurlijk staat iedereen te ‘popelen’ weer eens achter het stuur van de klassieker te kunnen kruipen en met de vooruitzichten op het versoepelen van de maatregelen zullen wij op 19 juni as. de mini-SLS 2021 organiseren. De mini-SLS is een individuele praktijkoefening en een uitstekende voorbereiding op de SLS eind augustus.

We zorgen er uiteraard voor dat de Covid richtlijnen gevolgd worden, dus afstand houden en niet te veel mensen bij elkaar in een groep. Bij uw aanmelding kiest u daarom een eigen tijdslot zodat we voorkomen dat te veel equipes tegelijkertijd deelnemen. Op het gekozen tijdstip haalt u uw routeboek en lunch op bij de startlocatie in Meteren en kunt u op pad!

De gehele oefenroute neemt ongeveer vier uur in beslag en eindigt nabij Arnhem; starten is mogelijk vanaf 09:30 uur. U bouwt onderweg zelf een pauze in om het lunchpakket te nuttigen dat u van ons meekrijgt. Aan het einde van de route levert u uw controlekaart in via de Redrive-app en u ontvangt direct van de digitale rekenkamer van NovusLeo uw resultaat. In het routeboek is informatie opgenomen over het gebruik van deze app.

Aan het eind van de rit in Arnhem wordt u opgevangen bij het indrukwekkende RollsRoyce museum van Hooper International, eigendom van onze enthousiaste SLS-er Toni Bienemann. Een absolute must-see!
U kunt daar op gepaste afstand genieten van de auto’s en wij bieden u daar een aangeklede (buiten?) borrel aan, en ook hier geldt: voorzover de versoepelde maatregelen het toelaten.

Er kunnen 100 equipes meedoen aan deze mini-SLS, de kosten voor deelname bedragen € 75.
We hopen van harte dat we veel equipes met deze mini-SLS weer kunnen ‘opwarmen’ voor hopelijk een mooi rallyseizoen!

Cees, Peter, Bart en Yolanda

Schrijf u hier direct in voor de mini-SLS 2021!


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast