Joep Wanders zet ABC-trial weer uit

Joep Wanders zet ABC-trial weer uit

Write a comment

Inmiddels is de zomer aardig in beeld en heeft het demissionair kabinet een routekaart gepresenteerd waaruit blijkt dat we na de zomer weer een leuke rit kunnen gaan organiseren.

Om dit kracht bij te zetten heeft Classic Events contact gezocht met Joep Wanders, de voormalig organisator van de ABC Rally, met de vraag of hij bereid is de route voor de ABC Trial 2021 voor ons uit te zetten vanuit het vertrouwde Van der Valk hotel “Emmen” in Nieuw-Amsterdam. Al snel werd daar bevestigend op geantwoord en zodoende kunnen we nu dus definitief aankondigen dat hij de route van de komende ABC Trial voor zijn rekening zal nemen.

Naar aanleiding van de laatste paar nieuwsbrieven hebben we inmiddels een handvol early adapters zien langskomen die zich direct hebben ingeschreven. Maar er zijn nog ruim plekken beschikbaar voor deze editie!

Joep wil nog niet te veel kwijt over de route maar heeft beloofd een aantal goede, vertrouwde elementen in de ABC op te nemen (waaronder prachtige routes en een pittig niveau) en tegelijkertijd op zoek te gaan naar gebieden waar al geruime tijd (of nog) niet gereden is, om zo een spannende mix van oud en nieuw te creëren.

De editie van 2021 zal een 1 daagse rally zijn die plaats vind op zaterdag 25 september. Een week voor de start van de Tulp en dus de laatste kans uw zowel de rijder- als navigatie-skills te testen na deze lange winterslaap en tegelijkertijd een uitgelezen gelegenheid om de auto nog één laatste keer aan de tand te voelen. En last but not least: speciaal voor deze gelegenheid zal Joep enkele trajecten in de route opnemen volgens het Pijlen & Punten systeem van de Tulpenrallye.

Schrijf je dus nu in voor de komende ABC Trial, dan zien we elkaar in Emmen!

www.classicevents.nl


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast