Classic 500 Challenge verplaatst naar oktober 2021

Classic 500 Challenge verplaatst naar oktober 2021

 

De corona cijfers zijn nog verre van optimistisch en voordat het vaccinatieplan echt effectief wordt zijn we naar onze mening zeker vele maanden verder. We hebben het sterke vermoeden dat de voorgenomen data van de Classic 500 Challenge, op 11 en 12 juni, nog steeds in de gevarenzone zit.

Dus hebben we de koppen bij elkaar gestoken en uiteindelijk besloten om de rally wederom te verplaatsen, nu naar 8 en 9 oktober volgend jaar. Alles was al geregeld met de horeca-locaties. Totdat …, ons afgelopen week het bericht bereikte dat de Tulpenrallye haar evenement eveneens verschoven heeft naar 3 t/m 9 oktober. Dus moesten we opnieuw schakelen.

De agenda’s van onze horeca-locaties lopen voor volgend jaar al voller en voller, het was passen en meten om met iedereen overeenstemming te krijgen maar hebben toch nieuwe data kunnen vaststellen.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat we op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober 2021, nog net voordat het een uurtje eerder donker wordt, weer op een ouderwetse en gezellige manier ons spelletje kunnen spelen.


X

© Copyright

Je hebt geen toestemming om deze afbeelding te downloaden.