Nieuwe Rally ervaringen bij RallyControl

Nieuwe Rally ervaringen bij RallyControl

Write a comment

 

Veel van jullie zullen Stichting RallyControl inmiddels al wel kennen van rally’s zoals de “Drie Provinciën Rally” en de “7 Uren Rally”.

Of misschien van een rallytraining zoals “IJssel a la Carte”, of de tweemaandelijkse “Desk Top Rally” droogrit op RallyNews van de hand van Jaap Jongman.

We zijn allemaal door corona voorlopig nog steeds gedwongen terug te vallen op een beperkte sociale cirkel waarin het rijden van rally’s zoals wij dat gewend zijn geen doorgang kan vinden. Met het RallyControl concept "One More Chance" kan voor een deel toch invulling worden gegeven aan de wens om een leuke rally in het veld te rijden. Weliswaar individueel, maar wel een stuk “echter” dan een droogrit aan de keukentafel.

Ook als we over een tijdje weer “gewoon” rally’s kunnen organiseren blijven de “One More Chance” rally’s beschikbaar als aanvulling op ons rally aanbod. chance.jpg

Naast gewoon een dagje lekker rijden kan er ook in diverse klassen worden gestart, tot de expertklasse aan toe.

Genoeg rij- en navigatie uitdagingen, met verassende kaartleessystemen en regurality’s.

Niks mis mee toch?


De “OMC” rally’s worden individueel gereden op basis van een routeboek met kaartfragmenten en bijbehorend reglement.
Voor een routeboek is er de mogelijkheid dit zelf af te drukken of een kant en klaar gedrukt exemplaar te laten opsturen.
De (juiste) route, rijtijden en snelheid worden gecontroleerd via de Rallycheck app die je eenvoudig kunt installeren op je mobiele telefoon. Dus niet met fysieke letterbordjes of stempels langs de route.
Hierdoor kunnen onze OMC rally’s gereden worden op iedere willekeurig gewenste dag. Na afloop is direct een duidelijke uitleg beschikbaar, zodat je rustig na kunt kijken waar nog “leermomenten” op de route zijn geweest.

Er zijn inmiddels al een aantal rally’s door heel Nederland beschikbaar en er zullen de komende maanden nog meer rally’s worden toegevoegd. Zo ook rally’s buiten onze landsgrens, naar de Ardennen, de Moezel en zelfs Schotland.

Dit “One More Chance” concept wordt gecontinueerd, ook na covid-19.

Op de website www.rallycontrol.nl is meer informatie te lezen en het actuele aanbod aan rally’s te vinden.


Het RallyControl Team.

 rc


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast