Sta jij al ingeschreven voor de New Year Challenge 2024?

Sta jij al ingeschreven voor de New Year Challenge 2024?

Write a comment


Het nieuwe rallyjaar begint op 12 en 13 januari 2024 in stijl met de New Year Challenge. De route is klaar, de hotels zijn geboekt en de vergunningen zijn onderweg. Nu nog een mooi deelnemersveld! Al 20 equipes komen met hun rallyvrienden het nieuwe jaar inluiden. En de organisatie heeft nog ruimte voor 20 extra deelnemers. Dus wacht niet te lang en schrijf in!

Wat is de New Year Challenge?

De New Year Challenge is een net wat andere rally op de Nederlandse kalender. De rally is opgebouwd uit losse, korte trajecten met daartussen verbindingsetappes. En de trajecten zijn niet alleen maar “standaard” kaartleestrajecten, maar ook diverse regularity’s en behendigheidsproeven staan op het programma. En dit alles zonder vast tijdschema. Dus de verbindingstrajecten kunnen
rustig gereden worden. Pas bij de start van een competitief traject gaat de klok lopen. Hiermee worden de mooie gebieden opgezocht waar de rally de omgeving ook niet tot last is.

In tegenstelling tot de in 2020 verreden Heavy New Year Rally zijn de wegen en testjes niet meer “heavy” voor de auto. Echter, het wedstrijdgebied loopt vanuit Eindhoven snel het Belgische land in, dus genoeg rallyweggetjes die door onze zuiderburen onderhouden worden (niet dus…)

In het programma is veel/meer ruimte ingebouwd om ook samen het nieuwe jaar te vieren. Dus begin van de vrijdagavond is iedereen op tijd binnen om aan tafel te gaan en daarna de bar te veroveren. Het inschrijfgeld is naast de rally, lunch, diner en overnachting ook inclusief de drankjes tijdens het hele weekend. Schrijf je dus direct in! Alle informatie is te vinden op www.newyearchallenge.nl


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast