Kriebelt het al? De 70e Tulpenrallye komt er aan…

Kriebelt het al? De 70e Tulpenrallye komt er aan…

Write a comment


De 70e Tulpenrallye wordt een gedenkwaardige jubileumeditie waarvoor de voorbereidingen al enig tijd geleden zijn begonnen. De organisatie neemt jullie en RallyNews mee in eerste ins en outs van deze nu al legendarische editie.

Start in Bilbao, finish in Parijs

De 70e editie van de Tulpenrallye start op zaterdag 11 mei 2024 in Bilbao in Baskenland, Spanje. Na de “Tour Euskara” (oefenrit) rondom Bilbao en de documentencontrole, worden alle deelnemers ontvangen in het Guggenheim Museum voor het welkomstdiner. Vanuit dit museum start de rally op zondag 12 mei. De route brengt de deelnemende equipes via een route van ruim 2.500 kilometer in 6 dagen naar de finish op vrijdag 17 mei bij het prachtige Hotel Le Grand Pavillon in Parijs-Chantilly. Deze locatie leent zich uitstekend voor een feestelijke afsluiting in black-tie.

route tulpenrallye

Diner op circuit Magny-Cours

De 70e editie van de oudste autorally van Nederland wordt daarmee grotendeels verreden in het land waar “de Tulp” de meeste rallykilometers heeft liggen: Frankrijk. Deze speciale editie zou
niet compleet zijn zonder een bezoek aan Magny-Cours. Hier bevindt zich een oud Formule 1-circuit waar wij niet alleen gaan rijden, maar ook zullen dineren. Om de beleving nog specialer te maken; terwijl het diner gaande is rijdt de Expertklasse de avondetappe!

Inschrijving opent op 8 oktober 2023 om 16:00 uur

De inschrijving, voor equipes met auto’s die zijn gebouwd voor 1 januari 1974, wordt geopend op zondag 8 oktober om 16:00 uur via www.tulpenrallye.nl De Tulpenrallye is niet zomaar een
evenement; het is erfgoed, een bewijs van de blijvende passie voor rallysport. Tip: 24 september 2023 is er op RTL 7 een eerste uitzending over deze 70e Tulpenrallye!


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast