Nieuw: Winter Trial training

Nieuw: Winter Trial training

Write a comment


De Winter Trial is een evenement met een bijzonder DNA, compleet anders dan alle andere rally’s. En dat geldt niet alleen voor het rijden op sneeuw en ijs. Ook de navigator krijgt hier compleet andere uitdagingen voorgeschoteld. In samenwerking met de organisator van de Winter Trial, Classic Events, heeft Rally & Meer een drietal trainingen samengesteld:

WT Training

Een halve dag centraal in Nederland waarbij de focus ligt op reglementkennis, het rijden van regulairty’s, het lezen van het routeboek. Na een uitgebreide instructie wordt het geleerde in praktijk gebracht tijdens een twee uur durende trainingsrally. De basis om een relaxte(re) Winter Trial te rijden.

WT Training Plus

Alles van de WT Training, maar dan uitgebreid met een rijvaardigheidscursus van Erwin Doctor. Op een afgesloten terrein in Nederland of Duitsland geeft deze rally-legende na een goede briefing tips en tricks om de deelnemers beter op gladde ondergronden te rijden.

WT Training Exclusive

Een tweedaagse training in Finland. Want de beste manier om de Winter Trial te simuleren, is om het ijs en de sneeuw op te zoeken. Leer driften op ijsmeren, rijd regularity’s in de sneeuw en beleef een avontuur met je rally vrienden. De beste, maar ook leukste manier om je voor te bereiden op de Winter Trial.

Al deze trainingen zullen in december en januari plaatsvinden. Reserveer nu vrijblijvend een plek via het reserveringsformulier op de website van Rally & Meer.


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast