Junius en Sallum eindigen als beste equipe tijdens Saab KLK I

Junius en Sallum eindigen als beste equipe tijdens Saab KLK I

Write a comment


Vanmiddag is rond Barneveld de eerste Saab KLK van 2023 verreden. Uitvalsbasis voor deze Kartläsningkurs van het Dutch Saab Classic Rallyteam voor Saab-rallyrijders was Haaima Automotive. Na een korte kaartleescursus door uitzetter Jaap Jongman van RallyControl gingen de 29 deelnemende equipes op pad voor een leerzame en uitdagende middag.

kaartleescursus
In de Sportklasse behaalden Paul Junius en Gijs Sallum de minste strafpunten. Ze misten geen enkele controle en hadden alleen 45 strafpunten op de regularity. In de Toerklasse waren John en Benjamin Poel de best presterende equipe. De volledige uitslag vind je hier:

De Saab KLK telt mee voor de Eric Carlsson competitie, waar ook de Saab Winter Rally, de Saab Zomer Rally en de Saab Viking Rally onderdeel van uitmaken. Op dit moment gaan Henk en Floris Dinkelberg aan de leiding om deze felbegeerde trofee in november van dit jaar in de wacht te slepen.

De Saab Zomer Rally staat voor 8 juli a.s. op de rallykalender. De eerstvolgende Saab KLK is op 14 oktober en de Saab Viking Rally op 11 november a.s.

 


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast