Inschrijving Tartan Classic 2023 geopend!

Inschrijving Tartan Classic 2023 geopend!

Write a comment


Een langgekoesterde wens van de SLS-organisatie gaat in vervulling: een unieke, vijfdaagse klassieke rally in Schotland: de Tartan Classic! Na uitstel in 2020 en afstel in 2021 komt er nu een geheel nieuw evenement met nog meer aandacht voor elkaar, de omgeving en - natuurlijk - een prachtige route in een volledig nieuw gebied.

De omgeving is werkelijk fantastisch. De route voert door de mooiste delen van Schotland en loopt langs Loch Lomond, Glencoe, Loch Ness en uiteraard de Highlands. Onderweg stoppen de deelnemende equipes steeds op echt bijzondere locaties, zoals een lunch in het decor van de James Bond film Skyfall. Uiteraard gaan de mensen achter de fameuze SLS niet voorbij aan de rijke Engelse en Schotse autosporthistorie. Een echte Schotse Hillclimb zal niet ontbreken, men is in gesprek met een prachtig circuit en de finish van de Tartan Classic is voorzien in het Jim Clark Museum.

In het routeboek: een mengeling  van bekende én nieuwe navigatietechnieken in samenwerking met Schotse rallyorganisatoren. Deelnemen aan de Tartan Classic is geschikt voor alle soorten rallyrijders, van nieuwkomers tot meer ervaren en/of competitieve equipes. Deelnemende equipes vertrekken met de nachtboot op dinsdag 27 juni 2023 en varen in de nacht van zondag op maandag weer terug. Een schets van dag tot dag van de Tartan Classic 2023 en de mogelijkheid tot inschrijven, vindt u op www.tartanclassic.nl

In de afgelopen tijd konden deelnemers aan de eerder wegens coronamaatregelen geannuleerde edities zich met voorrang aanmelden voor de eerste editie van dit unieke evenement van de ervaren SLS-organisatie. Er zijn maximaal 80 deelnameplaatsen, de inschrijving is nu ook voor iedereen geopend!


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast