Inschrijving GEO-Rally 6 geopend!

Inschrijving GEO-Rally 6 geopend!

Write a comment

 

Vanaf vandaag is de inschrijving voor de GEO-Rally 6 op 8 april a.s. geopend. Joep Wanders heeft deze relatief korte, ontspannen en leerzame rally uitgezet. Tot groot genoegen van de deelnemers, die dit altijd als een erg leuke rit ervaren. De GEO-Rally is een goede voorbereiding op de Tulpenrallye.

De GEO-Rally wordt in één klasse verreden, die qua niveau het midden houdt tussen de Sport- en Expertklasse. Er komen omrijconstructies voor en de systemen van de Tulpenrallye worden gebruikt: Pijlen & Punten en Ingetekende Lijn. Er wordt gereden met - voor de duidelijkheid naar 1:50.000 opgeblazen - 1:100.000 kaarten. Ook een regularity maakt onderdeel uit van het parcours. Er is géén (serieuze) tijdsdruk, de GEO Rally kent geen TC’s.

Deelname staat open voor iedereen; ook moderne auto's zijn welkom. Al doe je daarmee het oefenaspect natuurlijk wel enig geweld aan. Er wordt gereden met de RallyCheck App van Isource. Na afloop volgt de uitleg. Start en finish zijn bij het 17e-eeuws Landgoed Kasteel De Vanenburg in Putten.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Vanaf 10.45 uur: Ontvangst met koffie/thee in de Tuinzaal van kasteel De Vanenburg
  • 11.30 uur: Briefing door de uitzetter
  • 11.45 uur: Lunch
  • 12.31 uur: Vertrek 1e deelnemer
  • 16.45 uur: Verwachte finish van de laatste equipes 
  • 17.00 uur: Uitleg door de uitzetter 
  • 17.30 uur: Afsluiting
   

Het inschrijfgeld voor de GEO-Rally bedraagt € 95 per equipe (inclusief koffie/thee bij aankomst en lunch). Inschrijven kan vanaf vandaag op: www.rallywanders.nl


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast