Boekel en De Rijk zijn Nederlands Kampioen 2022

Boekel en De Rijk zijn Nederlands Kampioen 2022

Write a comment

 

Het Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s van de Dutch Historic Rally Club is inmiddels afgesloten. In de Expertklasse werden Albert Boekel en Bas de Rijk Nederlands Kampioen. Zilver was er voor Harry Rupert en Rutger Kwant, terwijl Toni Bienemann en Jürgen Donders beslag legden op de derde plek, telkens bij respectievelijk de bestuurders en navigatoren. RallyNews feliciteert alle winnaars met het mooie resultaat!

 

Expertklasse  

 

Bestuurder

 

Navigator

1 Albert Boekel Bas de Rijk
2 Harry Rupert Rutger Kwant
3 Toni Bienemann Jürgen Donders

 

Sportklasse

 

Bestuurder

 

Navigator 

1 Martine Peterse Saco de Vries
2 Gretha van Bruggen    Jan Legerstee
3 Theo Polman Simon Suesan

 

Tourklasse

 

Bestuurder

 

Navigator  

1 Gerben Remmelts Nathalie Remmelts
2 Sjaco Griffioen André Lugtenburg
3 Gerard van den Top Suzy Doerahman

 

Het Nederlands Kampioenschap Historische Rally’s 2022 (NK 2022) wordt georganiseerd door de DHRC en staat open voor DHRC-leden. DHRC-leden doen automatisch mee aan het NK 2022. Bestuurders en navigators nemen op individuele basis deel aan het NK 2022 en kunnen daarin persoonlijke titels halen. In principe tellen de resultaten mee die worden behaald in alle rally’s (uitgezonderd goededoelenrally’s en oefenritten) die worden georganiseerd onder auspiciën van de Nederlandse Historische Rally Federatie (NHRF) en die over een Expertklasse, een Sportklasse en een Tourklasse beschikken, plus enkele rally’s, georganiseerd door de NRF en door de KNAF sectie historische rally’s.

De volledige uitslag van het Nederlands Kampioenschap 2022 wordt binnenkort gepubliceerd op de website van de DHRC. Alle prijswinnaars zijn gehuldigd tijdens de DHRC-RallyHappening. Foto’s van Bloemendal fotografie van dit laatste DHRC-evenement van 2022 zijn hier te vinden.

 


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast