Kees Stoel Memorial | 15 september 2021

Kees Stoel Memorial | 15 september 2021

Write a comment

 

Woensdag 15 september 2021 is er weer een ouderwetse avondrit bij de AMAC, De Kees Stoel Memorial. 

Jaap Jongman heeft een leuke en uitdagende rit uitgezet met het systeem pijlen kortste route, maar ook een aantal ‘gemengde’ punten! Hierbij zijn de punten voorzien van een kleur en wordt het uitvoeren van de route-opdracht een stukje uitdagender. De oplossingen zijn niet altijd moeilijk. ‘Zo eenvoudig zal het toch niet zijn?’, zult u soms denken. Inderdaad, want er zitten ook wel een paar doordenkers in. En natuurlijk moet u ook blijven opletten of u de juiste route blijft volgen. Kortom: ruim 80 km met uitdagingen in de gemeente Putten met dit keer een wat langere aanlooproute. De eerste equipe start dan ook al om 19:16. Na afloop van de rit kan de controlekaart ook worden ingeleverd bij de laatste controlepost, als een equipe mocht besluiten niet de hele weg terug naar Schimmel 1885 in Woudenberg te rijden. 

Inschrijving in en start vanuit Hotel 1885 Schimmel, Stationsweg 243, Woudenberg 
- Inschrijving geopend vanaf 18:45 uur en verstrekking definitief reglement.
- Start vanaf 19:16 uur. Tijdens de langere aanlooproute kan het reglement nogmaals grondig worden bestudeerd door de navigator.
- Na afloop is een schriftelijke uitleg beschikbaar voor Sport en Tour en uiteraard weer eens een drankje tijdens de nabeschouwing. 

Corona-maatregelen:
De van toepassing zijnde en voorgeschreven coronamaatregelen zullen door de AMAC nauwkeurig toegepast worden. Het is ieders belang hier zorgvuldig mee om te gaan! In het verleden hebben we bewezen hier goede uitvoering aan te kunnen geven!

 


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast