Uitslag 12e Happy New Year's Drive

Uitslag 12e Happy New Year's Drive

Write a comment

 

Zaterdag 21 januari werd onder zeer zonnige omstandigheden de al weer 12 editie van de Happy New Year's Drive gereden. De laagstaande zon zowel in de ochtend als in de middag speelde menig deelnemer soms wel parten.

De sfeer zat er na het ochtenddeel en tijdens de uitstekende lunch bij Hotel-Brasserie Schimmel in Woudenberg, uiteraard mèt RallyKroket al goed in en aan het einde van de middag bij terugkomst aan de finish was deze zeker niet minder geworden.

Verrassende winnaar in de Sportklasse was de equipe Joost den Elzen - Ronald van Weelde en in de Tourklasse niet minder verrassend, de mixed equipe Ben Vermeer - Dianne Kauntul. Proficiat alle prijswinnaars.

route1

Uitslag:

Sportklasse:

      1. 29 Joost den Elzen - Ronald van Weelde | 68 pnt
      2. 16 Paul Hufman - Pam Hufman | 91 pnt
      3. 3 Marc van Beuningen - John Kusters | 96 pnt
      4. 26 Annemiek van Beersum - Karin Baars | 119 pnt
      5. 13 Peter Leenders - Rosita Offinga | 125 pnt

Tourklasse:

      1. 102 Ben Vermeer - Dianne Kauntul | 130 pnt
      2. 104 Robbert-Jan Koebrugge - Rob Koebrugge | 167 pnt
      3. 127 Kok van de Wetering - Dirk Boersma | 181 pnt
      4. 113  Edwin Doesburg - Mark Temme | 182 pnt
      5. 120 Ron Verkade - Henriëtte Verkade | 190 pnt

 

Klik hier voor de volledige uitslag.

 

Binnenkort een verslag van deze rally door Paul Hooiveld.

p1tour

De start van de eerste equipe in de Sportklasse was om 9:46 uur vanuit “Hotel/Brasserie Schimmel” in Woudenberg. De eerste etappe, volgens systeem ‘pijlen kortste route’, ging via Leusden richting den Treek over de Maarnse Berg dwars door de Stichtse Lustwarande naar TC 2 , bemand door Fred en Yvon Hak. ergens onder Cothen.
Na TC 2 werd de route vervolgd volgens systeem ‘punten kortste route’ via Werkhoven, Schalkwijk, de Molenbuurt richting Wijk bij Duurstede en reed men door Amerongen en Overberg weer noordelijk naar de startlocatie voor een uitgebreid lunchbuffet.

Vanaf 13:31 uur vertrok startnummer 1 voor het eerste middagtraject met het systeem ‘pijlen kortste en punten vrije route' richting Achterveld, Musschendorp, Hoevelaken richting Driedorp en Diermen waar oostelijk TC 4, ook hier weer bemand door Fred en Yvon Hak vlak voor een spoorwegovergang stond opgesteld. 

Het laatste traject ging volgens systeem 'íngetekende lijn met barricaden’ via Hoef, Bijsteren, Heerikhuizen en Huinen naar Veenhuizerveld. Verder ging het dan weer zuidelijk richting Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Essen en Overwoud naar Nederwoud en verder op weg naar de finish via Walderveen, de Glind, Scherpenzeel weer terug in Woudenberg en konden de deelnemers genieten van hun eerste drankje en de aangeboden warme borrelhapjes die gretig aftrek vonden.

 

 

 


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast