Jurgen De Bruyne - Anton Dupan winnen Ronde door Vlaanderen

Write a comment

Afgelopen zaterdag 11 februari werd vanuit Ieper (B) de 17e editie van de Ronde door Vlaanderen gereden. Een Regularity Rally "pur sang" met een maximaal deelnemersveld van slechts 50 equipes. De rally kent een Old-timer en een Young-timer klassement iets wat in België vaker voorkomt. De Old-timer klasse werd gewonnen door de equipe Jurgen De Bruyne - Anton Dupan in een Toyota Celica.

De Nederlandse equipe Ruud Strooper - Ingeborg Guliker finishten op een mooie 3e plaats in de Old-timer klasse met hun Alfa Romeo GTV

ingeborg

Mede door een snellle bandenwissel van Ruud Strooper toch op het podium in de Ronde door Vlaanderen.

Transponder:

De tijdopname op de Regularity Tests verloopt volledig automatisch. Een transponder die in de auto wordt gemonteerd vangt het signaal op van de verborgen opgestelde finishcontroles langs het traject.