Nieuwe start/finishlocatie voor de AMAC

Nieuwe start/finishlocatie voor de AMAC

 

Heel veel jaren was het Campanile Hotel in Amersfoort de start- en finishlocatie van de AMAC voor de maandelijkse avondritten en van de Nacht om de Lange Jan. Met ingang van deze maand is dit gewijzigd in Hotel Schimmel - Brasserie 1885 in Woudenberg aan de Stationsweg Oost 243. Goed gelegen aan de rand van de Gelderse Vallei en meer dan voldoende parkeergelegenheid en een uitstekend restaurant.

Aankomende woensdagavond 16 september vanaf 19:31 uur vertrekt de eerste equipe voor de 5e Kees Stoel Memorial vanaf deze nieuwe locatie.

logo amac

"Dit jaar hebben wij de eer de Kees Stoel Memorial uit te zetten.

Deze hebben we voor de verandering weer eens in de gemeente Barneveld uitgezet. De rit stond al grotendeels op papier toen we hoorden dat er in het vervolg gestart wordt bij Hotel Restaurant Schimmel 1885 in Woudenberg in plaats van Hotel Campanille in Amersfoort. We maakten ons zorgen over de afstand van de aan- en uitlooproute, maar bij nader inzien is Woudenberg maar 2 kilometer verder. Alleen koste het 5 minuten meer tijd omdat er iets meer 80 km-wegen zijn.

Er zijn diverse systemen door ons toegepast zoals pijlen kortste route, punten een na kortste route en blinde lijn en een apart kaartfragment met punten vrije route.

We zien je graag aan de start om te genieten van een uitdagende route.

Frank & Francis Schutten"

 

 

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment