Classic Events annuleert Winter Trial

Classic Events annuleert Winter Trial

Write a comment

 

 

Winter Trial en New Year Trial 2021

De Winter Trial is een feest! Naast het rijden in de sneeuw zijn de talloze uren aan de bar en het gezellig dineren met rallyvrienden de hoogtepunten van de week.

We hebben na lange en zorgvuldige consideratie en met pijn in ons hart een moeilijke beslissing genomen.

Wij hebben besloten om de Winter Trial 2021 te verplaatsen naar 2022.

Door de gebeurtenissen rondom het Covid virus en specifiek de meest recente maatregelen die onze bewegingsvrijheid steeds verder inperken is het onmogelijk u de rally te bieden die u van ons gewend bent. Door de rally een jaar op te schuiven hopen we in rustiger vaarwater te komen en als vanouds met u te mogen toasten op een waanzinnige rally waar u de rest van het jaar met plezier op terugkijkt.


De nieuwe data voor de Winter Trial zijn 30 januari tot en met 4 februari 2022.

Om toch nog te kunnen genieten van de Winter Trial kunt in oktober op Ziggo de uitzendingen van de rally van afgelopen januari nog eens bekijken en u alvast opgeven voor de Winter Trial van 2022.


Achter de schermen zullen we werken aan andere leuke en nieuwe evenementen voor later in het jaar 2021. We houden u op de hoogte!

Wij hopen iedereen in goede gezondheid op 30 januari 2022 aan de start van de Winter Trial te mogen verwelkomen.

De New Year Trial blijft vooralsnog op de kalender staan. Momenteel onderzoeken we een passende oplossing om doorgang te garanderen. Meer nieuws over de New Year Trial volgt zo spoedig mogelijk.

Vriendelijke Groet,

Classic Events


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast