Het Dutch SAAB Classic Rallyteam is een feit.

Het Dutch SAAB Classic Rallyteam is een feit.

 

Een kleinschalig enthousiast team dat open staat voor de actieve klassieke rallyrijder in het bezit van een SAAB tot en met het bouwjaar 1980, die jaarlijks deelneemt aan minimaal drie rally’s onder de vlag van het DHRC of NRF.

Het team is laagdrempelig. Geen contributie en geen verplichtingen van organisatorische aard.

Doelstellingen: ‘leren’ van elkaar, zowel qua rijden, de kneepjes van het navigeren, meer inzicht in de trucen van uitzetters, auto opbouw enz.

Enkele keren per jaar, ergens in het land, een bijeenkomst waar we de teamleden ervaringen met elkaar delen en zo van elkaar leren. Een gastspreker is wellicht goed mogelijk. Daarnaast, indien dit weer kan vanwege de Coronamaatregelen, aansluiten bij bestaande rally’s, ‘Klips’ ed. van DHRC of NRF die gereden worden ergens in het land. Mooie discussiestukken voor een volgende teambijeenkomst waardoor we weer ervaring opdoen en nog beter voorbereid een volgende rally kunnen gaan rijden. Ook een mogelijkheid is het rijden van de oefen (avond) ritten van de AMAC. Zeer leerzaam en financieel laagdrempelig. Maar wellicht komen er in teamverband andere ideeën naar boven. Daarvoor staan we natuurlijk open.

Kortom het DSCR is er om te leren van elkaar in een leuke, gemoedelijke en  gezellige sfeer zonder na-ijver, zowel voor de ‘oude rotten’ als voor de nieuwkomers. Niks moet, alles mag, is het motto.

Er zijn autostickers en geborduurde kledingbadges (opstrijkbaar). We gaan bekijken of we gezamenlijk jassen en/of shirts kunnen aanschaffen, maar dat is voorlopig nog even een station te ver. Verder staan we open voor sponsoring.

Het DSCR is een juridisch ‘informele’ vereniging. Het is derhalve noodzakelijk bij deelname een vrijwaringsclausule te tekenen.

Voor inlichtingen en aanmelden  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Ad van Beurden


X

© Copyright

Je hebt geen toestemming om deze afbeelding te downloaden.