Tulpenrallye nieuwsbrief 2021 #2

Tulpenrallye nieuwsbrief 2021 #2

 

Het coronavirus houdt ons, en de hele wereld, volop bezig. Het virus heeft vandaag een groot deel van ons leven weer stilgelegd, Het inenten van de gehele bevolking gaat nog maanden duren. Dit betekent dat een aantal beperkingen waarschijnlijk blijft bestaan.

Om de Tulpenrallye in mei 2021 te verrijden, moet nu ingeschat worden of dit verantwoord is. Helaas is daar op dit moment geen enkele zekerheid over. Om niet opnieuw geconfronteerd te worden met onnodige voorbereidingskosten en teleurstellingen, verplaatsen wij de Tulpenrallye naar 3 tot en met 9 oktober 2021.

2020 is in heel veel opzichten een bijzonder jaar. In de afgelopen 72 jaar is de Tulpenrallye slechts zes maal niet verreden is. De laatste keer was dit in 1990. Wij hebben je dit jaar meegenomen in de voorbereidingen van de mei en oktober edities van Tulpenrallye. Daarnaast hebben velen van jullie zich ingeschreven voor de Tulpenrallye Dutch Edition die in oktober zou plaatsvinden. Al deze evenementen hebben we afgelast. Wij voelen ons door jou gesteund door steeds weer je deelname te bevestigen. Dat geldt ook voor onze partners en sponsoren die ons bleven ondersteunen. Dit “Tulpenrallye-familie” gevoel motiveert ons (en onze vrijwilligers) om enthousiast van start te gaan met de voorbereidingen van de 2021 editie.

De 67e Tulpenrallye in 2021
De 67e Tulpenrallye wordt verreden van 3 tot en met 9 oktober 2021. Het wordt de rally die wij voor 2020 hadden voorbereid met Bordeaux als startplaats. Er hebben zich al 207 equipes ingeschreven voor de mei 2021 editie. De volledige deelnemerslijst is op de website gepubliceerd. Er volgt binnen enkele weken een bericht aan alle ingeschreven equipes hoe wordt omgegaan met deze inschrijving en de verschuiving naar oktober.

Vandaag staat 2 tot en met 8 mei 2021 nog in alle agenda’s gereserveerd. Wij adviseren je om de reservering van 7 en 8 mei 2021 nog te laten staan. Wij willen voor de Tulpenrallye-familie iets in Nederland organise


X

© Copyright

Je hebt geen toestemming om deze afbeelding te downloaden.