Nieuw: Energy4All Rally

Nieuw: Energy4All Rally

Write a comment


Op 15 september 2024 staat de allereerste Energy4All Rally gepland. Deze wordt georganiseerd door het Dutch Saab Classic Rallyteam. Het is een uniek evenement waarvan de opbrengst ten goede komt aan het onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten. Het Dutch Saab Classic Rallyteam organiseert deze rally voor het goede doel omdat bij één van haar teamleden de kinderen aan deze erfelijke ziekte lijden.

Deelname aan deze bijzondere rally is mogelijk met zowel klassieke als bijzondere auto’s, cabrio’s en sportscars. Anders dan bij de andere door het rallyteam georganiseerde rally’s staat deze rally open voor alle merken en alle bouwjaren, maar natuurlijk zijn de geliefde rally Saabjes meer dan welkom. De deelnemers kunnen de uitdaging aangaan in drie verschillende klassen: de Tourklasse, geschikt voor minder ervaren teams, en de Sport- en Expertklasse, voor de meer fanatieke en meer ervaren deelnemers.

In tegenstelling tot wat de evenement qua naam doet vermoeden, draait het bij de Energy4All Rally niet om snelheid, maar om het goed uitvoeren van navigatieopdrachten op diverse kaarten, aangevuld met een boeiende regularity, waarop het uiteindelijke klassement wordt bepaald. Dit zorgt voor een spannende en uitdagende ervaring voor alle deelnemers. De start en finish van de eerste editie zullen plaatsvinden in Winssen in de omgeving van Nijmegen, waarna het gebied van Maas en Waal wordt verkend.

De rally wordt georganiseerd onder leiding van Remco Luksemburg, de ervaren uitzetter van Rally en Meer en meervoudig winnaar van vele rally’s, zoals de o.a. de Tulpenrally en de SLS Classic. De Energy4All Rally wordt verreden met toestemming van de provincie en conform het Standaard Reglement van de Nederlandse Rittensport Federatie en natuurlijk de Wegverkeerswet. Remco Luksemburg zal er zeker voor zorgen dat in deze rally elke klasse op eigen niveau sportief wordt uitgedaagd en het rallyteam zal ervoor zorgen dat ook de inwendige mens ook wordt verwend door een goede lunch en een sfeervol diner ter afsluiting van de rallydag.

De prijs voor deelname aan deze unieke rally bedraagt € 350 per equipe. Dit bedrag is inclusief een lunch en diner tijdens de rally, maar uitgezonderd de drankjes na afloop tijdens het diner. Je ontvangt voor de rally twee fraaie rallyschildjes en zowel in de Expert-, Sport- als Toer klasse zijn er voor de nummers 1, 2 en 3 fraaie bekers te winnen. Doe mee aan dit bijzondere evenement en draag bij aan een belangrijk doel: het bevorderen van het onderzoek naar een medicijn voor energiestofwisselingsziekten. De inschrijving is geopend!


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast