Inschrijving Tulpenrallye 2017

Inschrijving Tulpenrallye 2017

Write a comment

 

Diverse equipes hebben geïnformeerd naar de inschrijfprocedure voor de Tulpenrallye 2017, in verband met het aanmelden voor andere rally’s op en rond 29 oktober 2016.

De inschrijving voor de 64e Tulpenrallye (7-13 mei 2017) zal op zaterdag 29 oktober 2016 om 10 uur ’s morgens openen. De inschrijfprocedure zal op diverse punten worden gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren. Het maximum aantal inschrijvingen dat zal worden geaccepteerd bedraagt 200. Om het inschrijfproces verder te stroomlijnen en om zoveel mogelijk equipes de kans te geven om deel te nemen aan de 64e Tulpenrally, zal de inschrijving een aantal dagen (tenminste 7) open zijn (de initiële inschrijftermijn) en is de volgorde van aanmelding binnen die periode niet van belang voor het wel of niet accepteren van de inschrijving.

Nadat de initiële inschrijftermijn (tenminste 7 dagen) is afgelopen zal er wanneer het aantal complete aanmeldingen op dat moment groter is dan het maximum aantal deelnemers, op basis van een aantal criteria en deels op basis van loting worden bepaald welke aanmeldingen worden geaccepteerd. De inschrijving zal dan worden gesloten. De details van de aangepaste inschrijfprocedure zullen na de zomer worden gepubliceerd, samen met het programma voor de 64e Tulpenrallye. Dit betekent dat het niet noodzakelijk is om op zaterdagmorgen 29 oktober om 10 uur achter de computer te zitten. Inschrijven kan ook in de dagen daarna.

 


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast