Midwinter Classic

mwc2022
Categorie
Alle auto's en NRF
Datum
zondag 30 januari 2022 00:00
Locatie
Restaurant Golfbaan Dirkshorn - Groenvelderweg 3
1746 EE Dirkshorn, Nederland
E-mail
pvdlans@planet.nl
Inschrijfgeld €
145,00
DHRC kampioenschap
Ja

 

 

Midwinter Classic op 30 januari gaat door
Update corona

Helaas is er op 14 januari nog geen versoepeling voor de horeca bekendgemaakt. Toch hebben we besloten dat de MWC 2022 op 30 januari doorgaat. Als op die datum nog steeds dezelfde beperkingen gelden, gaan we alle ‘horeca-zaken’ in de openlucht of open tent organiseren. Uiteraard met in achtneming van de op dat moment geldende voorschriften. (Afstand houden, mondkapjes, enz.)
Als op 25 januari de horeca toch weer meer ruimte krijgt, verplaatsen we start/finish en lunch zoveel mogelijk weer naar binnen. Daar hopen we uiteraard op. De sociale aspecten zijn ook bij een rally belangrijk. In dat geval wordt mogelijk wel een geldige QR-code vereist.

Inschrijving MWC beperkt tot 75 equipes
We beperken het aantal inschrijvingen tot maximaal 75 equipes. Op dit moment zijn er nog ca. 15 plaatsen vrij. Dus aarzel niet te lang met inschrijven.
Check de website voor meer gegevens.

ROZ Classic
De ROZ Classic op 5 maart zal nauwelijks op een alternatieve manier te organiseren zijn. Dus we wachten de berichten van het kabinet de komende periode met spanning af.
 

Tot ziens bij de start in Dirkshorn en/of Zeddam !!

 

Door de corona-perikelen hebben we in 2021 geen Midwinter Classic en ROZ Classic georganiseerd, maar we hebben de draad gelukkig weer kunnen oppakken. De besmettingscijfers daalden snel en het 'normale leven' lijkt weer bijna hersteld. Uiteraard moeten we een voorbehoud maken hoe de situatie begin 2022 zal zijn.

De Midwinter Classic 2021 was eind 2020 al helemaal klaar en de geplande startlocatie kan ons ook op de nieuwe datum in 2022 ontvangen. Die startlocatie is Restaurant Golfbaan Dirkshorn. Daar zal tevens de lunch en de finish zijn. We rijden dus 2 lussen door Noord-Holland met Dirkshorn als centrum. De 2 trajecten worden weer uitgezet door de ervaren Jaap Daamen en Adrie Brugmans. De totale lengte van de MWC 2022 zal ca. 200 km bedragen. De eerste deelnemer start zondag 30 januari om 09:31 uur en wordt om ca.16:00 uur aan de finish verwacht.

De inschrijving voor de Midwinter Classic 2022 is geopend. We  verheugen ons op de organisatie en zien u graag aan de start!

Auto

Het motorvoertuig waarmee wordt deelgenomen dient, indien dat wettelijk verplicht is, voorzien te zijn van een geldig APK bewijs. Tevens dient een verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid die geldig is gedurende klassieke rallies te zijn afgesloten. De bestuurder dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Tijdens de documentencontrole zullen rijbewijs (en indien van toepassing APK bewijs) worden gecontroleerd. Deelname staat open voor alle bouwjaren en typen auto's, maar de voorkeur gaat uit naar klassieke auto's of jongere sportcoupés en cabriolets. Voor geachorste auto's is voor de Miwinter Classic 2022 is een evenementen-vrijstelling MRB bij de Belastingdienst aangevraagd.

Licentie

Deelnemers die niet over een licentie beschikken kunnen toch deelnemen aan de Midwinter Classic 2022. Aan hen zal namelijk bij de starttafel gratis een tijdelijke licentie worden verstrekt. Deelnemers die lid zijn van een bij de NRF aangesloten vereniging dienen hun licentienummer op het inschrijfformulier te vermelden. 

Kosten

Het inschrijfgeld voor de Midwinter Classic 2020 bedraagt voor alle klassen € 145,- per équipe. (Indien gewenst kan een factuur worden verstrekt). Dit bedrag is inclusief 2 rallyschilden, alle benodigde bescheiden, koffie bij de start en de lunch voor 2 personen in het restaurant Golfbaan Dirkshorn. Tevens wordt na afloop van de rit een schriftelijke uitleg verstrekt.

 

 
 

Powered by iCagenda