Classic Rally Heeze 2023

cr-heeze
Categorie
Klassiekers & Youngtimers
Datum
zondag 16 juli 2023
Locatie
Dorpshuis ’t Perron - Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze
E-mail
rallyheeze@gmail.com
Inschrijfgeld
€ 250
Max. equipes
70

De Classic Rally Heeze wordt zondag 16 juli 2023 voor de 11e keer verreden. Het wordt zoals elk jaar met elkaar genieten van een mooie en goed uitgezette route over de beste rijderswegen in het gastvrije Brabantse Land. Een beregezellige dag met een gevarieerde deelname vanuit Heeze en daarbuiten. 

De route is ook dit jaar professioneel opgezet door Mark Schmidt van LB Racing, waarbij u zelf de mate van sportiviteit en de navigatieklasse bepaalt. U kunt kiezen voor deelname in de Sportklasse, Tourklasse, of Élégance. Rijdt u in laatstgenoemde klasse dan gaat uw route alleen over verharde wegen.

De start met koffie is dit jaar weer bij Dorpshuis ’t Perron. Onderweg krijgt u een lekkere lunch op een nader te bepalen lokatie en u finisht in Heeze. Na aankomst gaan we eerst even borrelen bij de finish en aansluitend genieten van een heerlijk 3-gangendiner in restaurant Cambium van Landgoed hotel Kapellerput.

Auto's die bij deelname 25 jaar of ouder zijn kunnen deelnemen. Heeft u een exclusieve sportwagen die jonger is, dan is deelname mogelijk na toestemming van de organisatie. 

 
 

Powered by iCagenda