IJssellandrally 2024

IJSSELLAND24_RGB
Categorie
NHRF & KNAF
Datum
vrijdag 22 maart 2024
Locatie
Van der Valk Hotel Zwolle - Nieuwleusenerdijk 1, 8028 PH Zwolle
E-mail
info@ijssellandrally.nl
Inschrijfgeld
€ 475
Vergunning/ontheffing
ja
Secundaire WAM verzekering
ja

Op vrijdag 22 maart 2024 staat de derde editie van de gloednieuwe IJssellandrally op je menu. Een roemrijke rally, opnieuw boordevol spannende tests.

In 2022 stapte de organisatie na 15 edities over op een nieuw format. Géén kaartgeneuzel, geen Tulp-achtige omrijconstructies. Maar: straight-forward een lekker-rijden-rally met volop werk voor beide teamleden in élke equipe. Er staan weer 6 héérlijke tests en proeven op het programma. Met daar bovenop nóg meer (eerlijke) rallygekkigheid. Start en finish zijn in Zwolle.

De IJssellandrally wordt uitgezet door niemand minder dan Jaap Jongman. Uiteraard kan je onderweg rekenen op de welbekende koffiestops waar je tot rust kunt komen en kunt genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Naast de route en regularities zullen er ook meerdere tests zijn voor zowel de rijder als de navigator! De dag bestaat daarom uit een opeenstapeling aan uitdagingen. In de Clubklasse geniet je een groot deel daarvan mee, ook om je kennis te laten maken met de mooie spelletjes die deze rally in zich heeft. In de Sportklasse krijg je écht alle uitdagingen op je bordje! Er is dus voor elk wat wils, van beginner tot meer ervaren. inschrijven is mogelijk in de Sport- of Clubklasse. Ook kunnen er in de Open Klasse 10 auto's met een bouwjaar van 1992 of later meedoen. De inschrijving is geopend!

 
 

Powered by iCagenda