Waalre Classic Car Rally 2024

waalre_cc1
Categorie
Goede doelen
Datum
zaterdag 31 augustus 2024
Locatie
Waalre
Telefoon
E-mail
info@waalrerally.nl
Inschrijfgeld
€ 399
Max. equipes
130
Vergunning/ontheffing
niet bekend; informeer bij de organisator
Secundaire WAM verzekering
niet bekend; informeer bij de organisator

Traditiegetrouw organiseert de Waalre Rally aan het einde van de zomer de Waalre Classic Car Rally. Dit jaar wordt de Waalre Classic Car Rally georganiseerd op zaterdag 31 augustus 2024. Deze rally is specifiek bedoeld voor rallyrijders met klassieke auto’s met bouwjaar 1978 of ouder. Daarnaast kunnen ook een select aantal deelnemers met een exclusieve sportwagen zich inschrijven. 

Er wordt gestart en gefinisht in Waalre. Tijdens de lunch op een bijzondere locatie, kunnen de equipes op adem komen van de uitdagende etappe in de ochtend en zich weer opladen voor de afsluitende etappe richting finish. De moeilijkheidsgraad gaat in de middag flink omhoog. Moe, maar voldaan verschijnen de eerste equipes rond 16:00 uur aan de finish. De equipes verplaatsen zich naar een feestelijke locatie, waar onder het genot van een drankje alle ervaringen worden uitgewisseld. De dag wordt afgesloten met een diner en de prijsuitreiking.

Er zijn 3 verschillende klassen: Sportplus, Sport en Tour. De Waalre Classic Car Rally wordt gereden met een rally app. Uitzetter is 6-voudig winnaar van de Tulpenrallye Bart den Hartog.

 
 

Powered by iCagenda