Miglia Daventria 2024

miglia-daventria-logo
Categorie
Goede doelen
Datum
zaterdag 25 mei 2024
Locatie
nnb
Telefoon
E-mail
miglia.daventria@gmail.com
Inschrijfgeld
€ 325
Vergunning/ontheffing
ja
Secundaire WAM verzekering
niet bekend; informeer bij de organisator

De Miglia Daventria is de Deventer tegenhanger van de beroemde Mille Miglia-rally van Brescia naar Rome en terug. Hier géén 1000 ‘miglia’ in Italië. Maar wel een goed georganiseerde kwaliteitsrally op één dag door het prachtige landschap - in een wijde kring - rond Deventer. Georganiseerd door Rotary Club Deventer en altijd ten bate van een goed doel.

De Miglia Daventria Editie XIII is op zaterdag 25 mei 2024. Ook voor deze editie is het goede doel Kinderhulp, die het geld zal besteden aan kinderen die opgroeien in armoede in Deventer. De rally wordt wederom uitgezet door Rutger Kwant. Kwaliteit, spanning én mooie weggetjes zijn dus verzekerd! De route gaat richting de Achterhoek. De startlocatie moet nog worden gekozen; de finish is sowieso weer in of bij Deventer. Verder is de dag volledig verzorgd en zoals altijd goed van eten en drinken.

Je kunt in drie competities meedoen in de Tourklasse (Klassiek, Modern en Elektro/waterstof) of in de Sportklasse (Klassiek of Modern). Waarbij Klassiek auto's betreft met bouwjaar van 1989 of ouder en een Modern auto’s met een bouwjaar vanaf 1990 of jonger). Voor meer informatie en/of inschrijving ga je naar de website van de organisatie.
 

 
 

Powered by iCagenda