AMAC Finalerit NRF 2023

Logo-Finalerit
Categorie
Alle auto's en NRF
Datum
zaterdag 16 december 2023
Locatie
Forelvisserij Brasserie aan de Vijver - Rijnstraat 6, Maurik - Voorstraat 8, 4054 MX Echteld
Telefoon
E-mail
wedstrijdsecretariaat@amac.tv
Website
Inschrijfgeld
€ 75
Vergunning/ontheffing
ja
Secundaire WAM verzekering
ja
Kampioenschap
NK Historische Rally's en NRF Kaartlezen

Vanaf komend jaar heeft de AMAC de Finalerit van de NRF geadopteerd. Een nieuw evenement dus in het AMAC-kampioenschap. Deze Finalerit telt, naast het AMAC-kampioenschap, ook mee voor het NRF Nederlands Kampioenschap Kaartlezen. Uitzetter Remco Luksenburg verzorgt een lekker pittige kaartleesrit met uitdagende constructies en een verrassende route. Het rallygebied is de Betuwe, dus prima bereikbaar.

Voor elke klasse (Expert, Sport en Toer) wordt het vooral vooruit kijken. De navigator wordt alleen wat meer uitgedaagd dan hij/zij gewend is. Samengevat is het een perfecte manier om je navigatieskills aan te scherpen.

Er wordt compleet door de Betuwe gereden met als startlocatie Brasserie aan de Vijver in Maurik. Deze nieuwe locatie is gelegen aan de vijver van forellenvisserij Maurik. Mocht het navigeren dus niet lukken, dan kun je altijd nog overstappen en een hengel werpen om een lekkere zalmforel aan de haak te slaan.

Bij de start word je ontvangen met een kop koffie of thee en lekker taartje. De eerste deelnemer zal om 09:01 uur starten en zo rond 12:00 uur bij de lunchlocatie zijn. Na een heerlijke lunch zal de eerste deelnemer om 13:01 uur starten aan het middagtraject. Zo rond de klok van 16:00 uur verwachten wij de eerste deelnemer weer bij Brasserie aan de Vijver.

De prijswinnaars van deze rit zullen ook geen bekers ontvangen, maar een verse forel voor thuis meekrijgen.

De rit zelf beloofd ook het “neusje van de zalm” te worden op het gebied van navigeren. Door de iets lagere snelheid is er ruimte voor nog meer vallen, grappen en grollen. Gelukkig staat uitzetter Remco Luksemburg erom bekend lekkere rijritten te maken. Dus flink puzzelen, maar zeker ook lekker toeren door het Betuwse landschap.

Inschrijven kan vanaf 30 september 2023 via de website van de AMAC.

 
 

Powered by iCagenda