Rally van de Grensstreek

logo-rvdg
Categorie
NHRF & KNAF
Datum
zaterdag 20 november 2021 00:00 - zondag 21 november 2021 00:00
Locatie
Fletcher Hotel Jagershorst - Valkenswaardseweg 44
5595 XB Leende, Nederland
E-mail
info@rallyvandegrensstreek.nl
Inschrijfgeld €
425,00 excl. hotelkamer
Max. equipes
80
DHRC kampioenschap
Ja

 

Rally van de Grensstreek wordt verplaatst naar 20 & 21 November 2021

Nederland is de coronamaatregelen aan het versoepelen, dat is een positieve ontwikkeling. Het aantal gevaccineerde personen neemt nu snel toe, de samenleving raakt steeds beter beschermt tegen het COVID-19 virus. Ondanks deze positieve situatie is het toch niet mogelijk om de Rally van de Grensstreek op 12 en 13 juni te laten plaats vinden. Na veel wikken en wegen hebben we besloten om de Rally o.b.v. onderstaande redenen te verplaatsen.

In het huidige openingsplan van de overheid wordt het op dit moment niet toegestaan om in het betreffende weekend groepen bij elkaar te brengen c.q. een evenement te organiseren. Wij krijgen daarom ook niet de benodigde ontheffing van de provincie voor het organiseren van de rally. En zonder deze ontheffing zijn u én wij niet verzekerd. Niet onbelangrijk vinden wij.

Een ander belangrijk aspect is de mogelijkheden in de horeca. Op dit moment is het niet mogelijk om met een groep in een restaurant te dineren. Hoe de situatie aanvang juni zal zijn, is niet te zeggen. Ook dit zorgt voor een grote onzekere factor. 

Daarom is besloten om de rally te verplaatsen naar 20-21 november 2021. Wij hopen dan een rally te kunnen bieden die weer meer aan de ‘normale’ tijden doet denken. Dat wil zeggen: lekker kunnen rijden in de prachtige Brabantse en Belgische Kempen en zonder al te veel beperkingen weer met elkaar napraten aan het diner en op het terras.

 

DE RALLY IS VERPLAATST NAAR 12 EN 13 JUNI 2021

In april is het al weer tijd voor de 22e editie van de Rally van de Grensstreek. Net als vorig jaar is het Fletcher Hotel Jagershorst Eindhoven onze thuisbasis voor het weekend. Van hieruit rijden we weer twee dagen aan beide zijden van de Nederlandse grens. Gezelligheid prevaleert hierbij, zonder de competitie uit het oog te verliezen. Wij hebben weer een ruime hoeveelheid kamers gereserveerd zodat iedereen in hetzelfde hotel kan slapen. U kunt al terecht vanaf vrijdagavond waarbij wij u alvast ontvangen. Een ontspannen begin van het rallyseizoen! 

Maximum aantal equipes 

Het aantal inschrijvers / deelnemende equipes is gelimiteerd tot 80 auto’s. 

Klassen

Er kan gestart worden in de Expertklasse en Sportklasse voor ervaren deelnemers of in de Tourklasse, voor minder ervaren of beginnende deelnemers.  

Auto

Deelname staat open voor klassieke automobielen met een bouwjaar van 30 jaar of ouder. De deelnemende auto's hoeven niet voorzien te zijn van een FIVA Identity Card of KNAF HRCP, echter dienen wel te beschikken over een geldige APK (indien van toepassing) en te voldoen aan alle, in het land van registratie vereiste wettelijke bepalingen. De deelnemer draagt zelf verantwoording voor een geldige autoverzekering, minimaal WA en dekking voor deelname aan regelmatigheidsevenementen geldig tijdens de Rally van de Grensstreek. De organisatie zal voor uw equipe tevens een secundaire WAM-dekking afsluiten, geldig van de start tot de finish van het evenement.

Reglement

Het reglement van de Rally van de Grensstreek wordt op enig tijdstip gepubliceerd op deze website. Dit reglement is getoetst door de Nederlandse Historische Rally Federatie en voldoet aan alle door haar gestelde voorwaarden. Indien nodig zal dit reglement worden aangevuld met bulletins. Heeft u vragen m.b.t. deelname, uw auto, wijze van navigeren of anderzins, neemt u gerust contact op. 

Hotelovernachting

De equipes dienen zelf, indien gewenst, te zorgen voor een hotelovernachting. Dit kan in het rally hoofdkwartier of in één van de naburige hotels en geschiedt voor eigen rekening en risico.

Wij bieden u de service om direct bij inschrijving een overnachting te reserveren het rally hoofdkwartier. Hierbij gelden de volgende tarieven:

 • Een standaard twee-persoonskamer (twin-beds) kost € 109,-
 • Een één-persoonskamer kost € 99,-
 • Een suite voorzien van twee-persoonsbed € 139,- 

Alle prijzen zijn inclusief ontbijt.

U dient dit ter plaatse zelf afrekenen.  U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u een overnachting wenst. Wij zullen uw naam doorgeven aan het rallyhotel en u ontvangt separaat van het hotel een bevestiging.

Inschrijven

Uw inschrijving is compleet na ontvangst van het inschrijfformulier en de ontvangst van het inschrijfgeld. Acceptatie van inschrijving geschiedt op volgorde van ontvangst van betaling. Bij inschrijving verklaart u zich accoord met deze deelnamevoorwaarden. 

 De inschrijving omvat de volgende zaken:

 • twee kleine stickers Rally van de Grensstreek
 • twee in kunststof uitgevoerde rallyschilden
 • twee portiernummers
 • de benodigde routeboeken en eventuele andere routebescheiden
 • koffie / thee tijdens lunch en pauzes
 • een verzorgde lunch op zaterdag en zondag
 • een uitgebreid dinerbuffet op zaterdagavond
 • een heerlijk bittergarnituur na de finish
 • een route uitleg na de finish
 • premie voor een secundaire WAM dekking voor uw equipe 

Sluitingstermijn

De inschrijving sluit 25 maart 2021 of zoveel eerder indien het maximum aantal toe te laten deelnemers is bereikt. Latere inschrijvingen zullen op een wachtlijst worden geplaatst.

 

 

 
 

Powered by iCagenda