Tour Unlimited Rally 2023

BRUT-_RallyTour_2023_sticker1024_1
Categorie
Alle auto's en NRF
Datum
zaterdag 10 juni 2023
Locatie
Hooiberg Breeveld - Breeveld 16, Woerden
Inschrijfgeld
€ 375
Max. equipes
120
Vergunning/ontheffing
ja
Secundaire WAM verzekering
ja
Kampioenschap
NRF Klassiek

De Tour Unlimited Rally is een goede doelen evenement georganiseerd door Rotaryclub Haarzuylens in samenwerking met Rally en Meer van Remco Luksemburg. De netto opbrengst komt ieder jaar volledig ten goede komt aan een goed doel. Dit jaar: Reis Met Je Hart.

Deelname aan onze rally biedt niet alleen een onvergetelijke ervaring maar gezamenlijk maken wij ook werkelijk een verschil voor het goede doel.

De rally is onderverdeeld in 3 klassen (expert, sport en tourklasse) zodat iedereen eraan kan deelnemen en het op alle niveaus een leuke en uitdagende rit wordt. Deelname aan de Tour Unlimited staat open voor klassieke auto’s van voor 1979 (expert klasse) en met bijzondere auto's, cabrio's en sportscars, ongeacht het bouwjaar. Deelnemers die niet eerder een Rally hebben gereden kunnen vooraf deelnemen aan een kosteloze introductie.

Het startschot zal die dag gegeven worden op een buitenplaats nabij Harmelen. De rit voert vervolgens zuidelijk via Montfoort naar de Betuwe, op fort Vuren staat een lunch klaar en afsluitend is er een diner in het Wapen van Haarzuylens. De inschrijving is geopend!

 
 

Powered by iCagenda