GEO-Rally

georally
Categorie
Alle auto's en NRF
Datum
zaterdag 11 september 2021 00:00
Locatie
Landgoed Kasteel De Vanenburg - Vanenburgerallee 13
3882 RH Putten, Nederland
E-mail
info@rallywanders.nl
Inschrijfgeld €
95,00
Max. equipes
60
DHRC kampioenschap
Nee

GEO-Rally

Al vier maal eerder is deze relatief korte, ontspannen en leerzame rally verreden de afgelopen jaren als vervolg op een navigatietraining voor gevorderde equipes én als voorbereiding op de Tulpenrallye. En steeds met veel plezier gereden door de deelnemers!

Al doet de naam van deze oefenrally anders vermoeden (GEO staat nl. voor Geoefende Equipes Only), deelname staat open voor iedereen. Er mag zelfs deelgenomen worden in een moderne auto, al doe je het oefenaspect daar natuurlijk wel enig geweld mee aan.
De GEO wordt in één klasse verreden, die qua moeilijkheidsgraad het midden houdt tussen Sport- en Expertklasse. Daarmee is de rit een goede oefening voor de Expert-, de Sport- en de top van de Tourklasse. Er komen omrijconstructies voor en de systemen van de Tulpenrallye worden gebruikt. Er is géén (serieuze) tijdsdruk, de GEO kent geen TC’s.

Voor de controle van de gereden route wordt gebruik gemaakt van de Rallycheck app, die Isource op basis van Joep’s idee gemaakt en verder ontwikkeld heeft. Onderweg doe je virtuele routecontroles aan die je smartphone registreert en zodra je gefinisht bent ontvang je de uitleg in je mailbox, inclusief het behaalde resultaat én een kaartje met de gereden route! Gaaf hoor… ☺

Zoals gezegd, bij de GEO worden de systemen van de Tulpenrallye gebruikt: Bol-Pijl, Pijlen & Punten en Ingetekende Lijn. Om de oefening compleet te maken wordt gereden op 1:50.000 én 1:100.000 kaarten en zal een regularity deel uitmaken van het parcours.
Er is géén apart (technisch) Reglement voor de GEO-Rally, de systeembeschrijvingen van het Reglement van de Tulpenrallye 2021 (bijlage 1& 2; zie www.tulpenrallye.nl) zijn van toepassing.

Wat heb je nodig?

Om te kunnen deelnemen aan de GEO-Rally heb je het volgende nodig:

  • een auto met een bestuurder en een navigator
  • een smartphone (androïd of iPhone) met de Rallycheck app
  • een houder voor de smartphone (smartphone horizontaal plaatsen!)
  • een oplaadsnoer of powerbank (je wilt niet dat je smartphone leeg raakt onderweg…)
  • een extra mobieltje voor als de gebruikte smartphone uitvalt

Belangrijk: als je voor het eerst een rallyroute met de Rallycheck app rijdt, lees dan op www.rallycheck.com onder Documentatie de Rallycheck app handleiding én Veel gestelde vragen goed door. Dan ben je optimaal geïnformeerd en weet je wat je onderweg kunt verwachten van de app, waar je op moet letten en wat je kunt/moet doen in voorkomende situaties. Linksonder op de home page vind je een paar filmpjes/tests die de moeite van het bekijken zeker waard zijn.

Locatie

17e-eeuws Landgoed Kasteel De Vanenburg, Vanenburgerallee 13, 3882 RH Putten (tel. 0341 – 375454).

Programma

10.45 – 11.15
11.15 – 11.45
11.45 – 12.30
12.31
ca. 15.30
16.15 – 17.00
ontvangst deelnemers met koffie/thee
briefing
gezamenlijke lunch
start eerste deelnemer
finish eerste deelnemer
borrel & napraten

Inschrijven en Betaling

Het inschrijfgeld van de GEO-Rally bedraagt € 95 per equipe (inclusief koffie/thee bij aankomst en lunch). Inschrijven doe je door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen via de button Inschrijven hieronder. Inschrijven en betalen kan tot en met 5 september 2021 (of tot het maximum aantal equipes van 60 is bereikt). Betaling doe je door het inschrijfgeld over te maken op IBAN NL15 ABNA 0572 1668 18 ten name van Stichting ABC-Rally te Abbekerk onder vermelding van GEO en de equipenaam.
Bij inschrijving vul je het mobiele tel.nr. van jezelf en je rallypartner in. Zorg ervoor dat dat ook de mobiele telefoons zijn die je bij je hebt op de dag van de rally! Als je later de inschrijving wilt wijzigen, stuur dan een mailberichtje naar info@rallywanders.nl. Kosteloos annuleren kan tot en met 5 september 2021, daarna vindt geen restitutie meer plaats.

 

 
 

Powered by iCagenda