Voorjaarsrit op 24 maart bij de AMAC gaat niet door!

Voorjaarsrit op 24 maart bij de AMAC gaat niet door!

Write a comment

 

Ook de Voorjaarsrit op 24 maart bij de AMAC gaat niet door!

We zouden graag weer naar buiten willen gaan, maar onder de huidige omstandigheden is dat nog steeds niet verantwoord. Om de kennis van het navigeren toch goed op peil te houden, zal er weer een droogrit als alternatief aangeboden worden. Ook dit keer wil Remco Luksemburg zijn kunsten met iedereen delen.

Na een tripje over Terschelling gaan we nu richting het zuiden van het land. Een uitdagende droogrit is uitgezet rondom het Drielandenpunt, waarbij wederom een grote verscheidenheid aan kaartleessystemen centraal zal staan. Op basis van de ervaringen op Terschelling heeft Remco getracht het reglement wat te vereenvoudigen, zodat het voor iedereen leuk en duidelijk is. Voor de Toerklasse is de moeilijkheidsgraad wat teruggebracht.

Op woensdag 24 maart gaan we vanaf 19:30 rijden door de heuvels van Limburg. Omdat de weggetjes hier smaller zijn dan gebruikelijk, rijden we die maar in één richting. Verder willen we voorkomen dat het in deze Coronatijd te druk wordt bij pijlen en punten en nemen die dan ook maar één keer op. Daarnaast gaan we grensbenaderen, waarbij de grens ook legaal overschreden kan worden. De Sportklasse zal tot slot een gedeelte rijden via de langste route. Dit alles doen we op een grotere kaartschaal, zodat de verborgen weggetjes beter zullen opvallen.

Net als bij de vorige droogrit wordt een groot aantal deelnemers aan de start verwacht en finish is op zaterdag 27 maart om uiterlijk 23:59 uur. Deze finish kunt u aandoen zonder rekening te houden met de avondklok. Het bijzonder reglement zal al eerder beschikbaar zijn, maar de overige documenten en kaart(en) pas op woensdag 24 maart vanaf 19:30 op de site www.amac.tv.


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast