Joan van de Lustgraaf verlaat de DHRC

Joan van de Lustgraaf verlaat de DHRC

Write a comment

DHRC-bestuurslid Joan van de Lustgraaf heeft aan haar medebestuursleden te kennen gegeven dat zij haar functie binnen het bestuur neerlegt.

“Ik krijg het te druk,” aldus Joan. Met haar bedrijf Dynamics Events neemt zij de organisatie van veel goede-doelen-evenementen (zoals de Gooische Vesting Rally, de Nierstichtingrally, Miglia Daventria, om er maar een paar te noemen) op zich.

Daarnaast organiseert ze twee maal per jaar haar Happy Drives en assisteert ze onder meer bij de Alzheimerrally, de Classic Gelderlandrit en de Classic 500 Challenge. Joan was zo’n vijftien jaar lang hét gezicht van de DHRC. Daarin onderhield ze de ledencontacten, organiseerde ze kaartleescursussen en voerde sinds twee jaar ook het secretariaat.

We zullen haar inzet node missen, maar ongetwijfeld komen we haar nog tegen bij bovengenoemde evenementen en elders, gewoon als rallydeelnemer. De taken van Joan worden tijdelijk waargenomen door de overige bestuursleden, tot een geschikte vervanger is gevonden. Uiteraard houden we u op de hoogte en krijgt u daar een stem in. Wij zijn enorm veel dank verschuldigd aan Joan voor haar geweldige inzet. Daarom, niet alleen namens het DHRC-bestuur, maar ook namens alle DHRC-leden een welgemeend: Bedankt, Joan!

Bron: DHRC


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast