Tulpenrallye 2016 - Dag 4

Tulpenrallye 2016 - Dag 4

Write a comment

 

De winnaars van vorig jaar Rinus Sinke - Bart den Hartog gaan na de vierde dag aan de leiding.

 

Foto's van de vierde dag van onze Facebook vrienden.

{gallery}tulp/dag4{/gallery}

Na de vierde dag gaan aan de leiding:

Expert: Rinus Sinke - Bart den Hartog
Sporting: Roy Bolks - Peter Jan Smit
Touring: Martijn van Hassel - Alfreo Silva
Vintage: Marcel Geurts - Alfons Geurts

Frits Wester meldt: 

Nou daar sta je dan met @Roelof_Hemmen met uitgevallen benzinepompen in een koolzaadveld.

westerpech

Elco van Duijn meldt:

Definitief uitgevallen. Na een perfect herstel van ons stuurhuis door een fantastische garage. Offredi Benedetto. Nu versnellingsbak die het heeft opgeheven. Benieuwd naar oorzaak als de bak open gaat. Lievaart transport uit de Lier is onderweg met auto ambulance en chauffeur. Zij zorgen voor vervoer naar Holland en andere chauffeur brengt ons naar Vliegveld. Vanavond helaas weer thuis. Zaterdag zullen we als eerste aanwezig zijn in Noordwijk om iedereen te verwelkomen. Zet hem op allemaal. Erg spannend en erg jammer dat we er niet meer mee kunnen doen, volgend jaar weer!!!

alfastuk


Frits Wester meldt: 

Nou zat niet mee vandaag tijdens Tulpenrallye hadden we bezinepomp gerepareerd trap ik door de rem heen.

ChttM0eXIAEx yQ

Boele Braaksma meldt: 

Tulpenrallye Dag 4: ‘Een kwestie van tijd’

Na ons geluksmoment van een gemiddelde klassering op plaats 22 in het overall klassement, konden we vol goede moed beginnen aan de etappe naar Mondorf (Luxemburg) met een starttijd van 07:07 uur. Na ongeveer vijf uur slaap kunnen wij beamen dat het vakantiegevoel dan wel even verdwenen is..

Dus vroeg in de veren en na het betalen van het hotel, snel de auto in en starten! Vroegtijdig een klein ochtendmissertje mocht niet ontbreken, maar de rest van de dag hebben wij ons goed gecorrigeerd. Nagenoeg beide legs zijn zonder tijdsoverschrijding behaald en de nodige letters en stempels zijn op het controleblad terecht gekomen. Een dag waar Boele nog solo aan de bak moest voor een regelmatigheidsproef en waar Hiske de krappe bochten icm kaartlezen heeft overleefd. De zon scheen volop, wat een mooie bijdrage leverde aan het uitzicht. Trots zijn we tot nu toe te vinden op plaats 22. Als eerste keer deelname aan de rally toch weer een prestatie. Kijken of we dit vol kunnen houden, danwel verbetering in brengen. Tot morgen!

boele

 

 

 


Reacties laden... De reactie wordt ververst na 00:00.

Wees de eerste om te reageren.

Schrijf hier iets...
of reageer als gast