uur
Historie van de SLS

Historie van de SLS

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Vandaag is een nieuw onderdeel van de website van de SLS live gegaan: de historie van SLS.

Zoals je weet heeft SLS evenals andere evenementen, een rijke historie en zijn er veel (oud-) deelnemers, organisatoren of anderszins betrokkenen met spullen en/of mooie verhalen over het evenement. Jammergenoeg beschikt het bestuur van de SLS nauwelijks over archief; tegelijkertijd weten we dat herinneringen aan evenementen van vroeger worden gekoesterd.

Tegenwoordig is het relatief simpel om met elkaar te delen wat je hebt zonder dat je afstand hoeft te doen van mooie herinneringen. Daarom deze website: iedereen wordt uitgenodigd rond te kijken, items met informatie en anekdotes aan te vullen en, als het even kan, eigen spullen te uploaden naar de website.

Samen hebben we een heel museum dat we met elkaar kunnen inrichten! Neem een kijkje op de website van de SLS. https://www.slsclassic.nl/historie/

Bovenstaande foto: De eerste Classis SLS, in 1993, werd gewonnen door Wim Clijsen en Ron Tuijl. Zij kregen daar, als allereerste de Gatso-beker uitgereikt uit handen van Maus Gatsonides zelf.

Onderaan op onze homepage hebben we een filmpje van de Classic SLS 1997 opgenomen. De kwaliteit is niet top en het geluid valt regelmatig weg, maar toch ...... iets om te koesteren.

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment