uur
Nieuwe generatie Kaartleesloupes met LED verlichting

Nieuwe generatie Kaartleesloupes met LED verlichting

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Navigatoren opgelet!

Dit is de nieuwe generatie vergrotende kaartverlichting voor (klassieke) rally's. Haarscherp beeld en alleen het gedeelte verlicht wat er toe doet. Perfect alternatief voor de dure Don Barrow Map magnifier / Potty die gebruikt wordt bij het kaartlezen tijdens rally's.

De Smolia RC heeft 3 verschillende licht sterktes. Door aan de ring te draaien stelt u de LED verlichting in op de voor u meest comfortabele stand. Hierdoor heeft u in iedere situatie perfect zicht.

De Smolia lenzen komen uit Japan en zijn van uitzonderlijke hoge kwaliteit. Door de lange traditie in het fabriceren van optiek met uitmuntende optische kwaliteit zijn deze producten in zeer veel situaties toepasbaar. Het vergroot de te lezen tekst maar liefst 3 keer, dus ideaal als hulpmiddel bij het kaartlezen. 

De sterke aluminium behuizing heeft een fraaie en luxe afwerking en is zeer licht in gewicht. Alle Smolia lenzen hebben geïntegreerde LED verlichting, welke eenvoudig middels een USB kabel oplaadbaar is. Dus batterijen verwisselen is niet nodig.

Alle Smolia lenzen worden geleverd in een luxe reis etui, compleet met schoonmaakdoekje en een handige 1,8 meter lange USB kabel, zodat u de lens ook tijdens het opladen gewoon kunt gebruiken.

smolia1

 

De Smolia TZC heeft een zoom functie. Door de aan de ring van de Smolia TZC te draaien kunt u heel eenvoudig de zoom veranderen en met een lichte aanraking van de bovenrand gaat de interne verlichting aan of uit. 
De zoomloupen zijn in verschillende kleuren leverbaar. 

smolia2

De RC uitvoering kost slechts € 34,95 inclusief verzendkosten en type TZC € 39,95 eveneens inclusief verzendkosten.

Kijk op www.3xgroter.nl voor alle producten! en hier kunt u de loupe uiteraard ook online bestellen!

 

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment