uur
Table-top Rallying Championship

Table-top Rallying Championship

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Het in Engeland georganiseerde “Table-top Rallying Championship” is nieuw leven ingeblazen!

De wedstrijden voor het komende seizoen zijn gereed en de inschrijving – ook voor Nederlandse navigatoren – is geopend!

Op de website table-top-rallying.org.uk vindt u een uitgebreide uitleg over dit bijzondere kampioenschap en kunt u een proefkaart intekenen om, voordat u zich inschrijft, uit te proberen hoe dit kampioenschap in elkaar steekt: u tekent op een website de voorgenomen route, u wordt bestraft voor het missen van passeer- en tijdcontroles en er is zelfs een manier gevonden om regularity’s een rol te laten spelen. Zonder dat u razendsnel moet intekenen!

Sterker nog: u hoeft de kaart niet in één keer in te tekenen, u kunt pauzeren en op een ander moment de route afmaken of nog eens nakijken voordat u de route instuurt.

Het kampioenschap wordt voor 3 klassen georganiseerd (ook voor beginners!), de in te tekenen routes kennen een oplopende moeilijkheidsgraad en er is steeds een uitleg beschikbaar. Meedoen aan het kampioenschap kost 25 Pond (€ 30) dat volledig beschikbaar wordt gesteld aan een goed doel: The Motor Neurone Disease Association. Er hebben zich inmiddels zo'n 80 deelnemers aangemeld waaronder diverse Engelse top-navigatoren. 

Doet u ook mee?


Reacties mogelijk gemaakt door CComment