uur
Nieuwe 3-daagse rally op Belgische kalender

Nieuwe 3-daagse rally op Belgische kalender

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Ypres Rally Regularity

rallyplaat

1000 kilometer in 3 legs met 40 special stages van 30 November tot en met 2 December 2018.

Een 3-daagse regelmatigheidsrally voor historische voertuigen terug naar de roots van de Ieperse rally met het stadscentrum van Ieper als uitvalsbasis voor technische controle, parc fermé, podium, enz. gedurende de 3 wedstrijddagen.

Een compact evenement maar meteen de meest sportieve Belgische regelmatigheidsrally op de kalender met internationale uitstraling!

EEN UITDAGENDE ROUTE
De Ieperse wegen staan altijd garant voor spektakel en uitdaging. De Ypres Rally regularity zal beantwoorden aan de ingrediënten die de Ieperse rally populair maakte: korte verbindingsetappes, uitdagende proeven (verreden als 'open road' regelmatigheidsproeven) en een sportief tempo die de volle concentratie van de piloot & navigator vragen. Het aanhouden van de opgelegde gemiddelde snelheden tijdens de regelmatigheidsproeven zal door tal van natuurlijke factoren bemoeilijkt worden. Een 'night section' opent het sportieve luik van het evenement terwijl na de nachtrust er op zaterdag een lange wedstrijddag de deelnemers opwacht. Een secret 'special stage' op afgesloten wegen is niet alleen een gezonde afwisseling op de regelmatigheidsritten (die zich op openbare weg afspelen), het kondigt eveneens het einde van de tweede wedstrijddag aan. Die tweede wedstrijddag eindigt nog voor het vallen van de avond zodat crews 's avonds op adem kunnen komen en genieten van het bruisende Ieperse centrum. De volgende ochtend opnieuw tijd voor actie met een laatste wedstrijddag die vroeg van start gaat. Net voor de aankomstlijn zorgt een tweede secret 'special stage' nog voor de laatste spanning alvorens kort na de middag de winnaar op het Ieperse podium te huldigen. Een nieuw internationaal aangeschreven regelmatigheidsrally is geboren!

LEGENDARISCHE SFEER
Het draait niet alleen rond sportiviteit! Ypres Rally Regularity is ook teruggaan in de tijd en de legendarische Ieperse sfeer. Stempelcontroles in charmante gehuchtjes in de typische glooiende streek, een wagenpark middenin het historische Ieperse stadscentrum en een feestelijke closing party op een onuitgegeven locatie... Competitie wisselt zich af met ontspanning!

Binnenkort meer informatie op: http://www.ypresrallyregularity.com/

 

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment