uur
Belgian Westhoek Classic 2017 doet Oost-Vlaamse autosportgeschiedenis alle eer aan

Belgian Westhoek Classic 2017 doet Oost-Vlaamse autosportgeschiedenis alle eer aan

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Het nieuwe jaar is ingezet en daar wordt op geklonken!

Maar de organisatoren van Belgian Westhoek Classic hebben nog een extra reden om te klinken... Het programma van editie 2017 ligt immers reeds in grote lijnen vast en het ziet ernaar uit dat ook tijdens de komende editie, verreden op vrijdag 15 & zaterdag 16 september, niet alleen de navigatoren maar ook de rijders opnieuw in de watten zullen gelegd worden.

Autoclub Medina blijft ook dit jaar trouw aan zijn concept met een parcours dat zich typeert door zijn lengte, zijn afwisseling, zijn tempo, de publieke belangstelling, de ouderwetse rallysfeer met passages en regroups bij bekende autosportlocaties van vroeger & nu en... de factor tijd. Meteen de juiste weg inrijden tijdens de time control sections zonder een bemande stempelcontrole over te slaan en goed de chronometer & tijdstabel beheren op de regularityproeven zijn de sleutels tot succes! Navigeren in zijn puurste vorm...

Bovendien wordt de interne organisatie aan een grondige analyse onderworpen om opnieuw uit te pakken met een 'fris' evenement. Er zijn onder andere plannen om het wedstrijdcentrum (nieuw sinds vorig jaar) nog extra uit te breiden en nog meer 'cachet' te geven, de resultatenservice zal duidelijker & sneller gebeuren (de organisatoren zullen hier voor een Vlaamse primeur zorgen!) en we zijn op zoek gegaan naar een keurige finishlocatie. Kortom: we staan te popelen om editie 2017 aan u voor te stellen!

Ook onze website is weer up to date en reeds klaar voor editie 2017. Zo kan je er nu reeds de deelnamevoorwaarden nalezen, is een voorlopige timing te raadplegen waar we reeds enkele locaties verklappen, is er een leuke foto-reportage van voorgaande editie beschikbaar die perfect de typische Belgian Westhoek Classic-sfeer weergeeft en kan je de BWC-geschiedenis even nalezen.

U leest het goed, de organisatie heeft de afgelopen maanden niet stil gezeten. Ook de tweede wedstrijddag kondigt zich veelbelovend aan met tijdens de ochtendetappe opnieuw enkele gravelstages, een marathonetappe op zaterdagmiddag weliswaar binnen een compacter wedstrijdgebied maar die nog steeds de mannen van de jongens zal onderscheiden en een finale die zich dit jaar opnieuw zal afspelen in... de Westhoek! U leest er ongetwijfeld meer over tijdens een volgend communiqué...

website.


Reacties mogelijk gemaakt door CComment