uur
Inschrijving jubileumeditie Stelling van Amsterdam Rally geopend

Inschrijving jubileumeditie Stelling van Amsterdam Rally geopend

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

De vijde (LUSTRUM) editie wordt verreden op: Zaterdag 27 mei 2017.

De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een mooie lustrum-edite te worden. We hebben namelijk iets te vieren....

Vanaf 26 december 2016 is de inschrijving geopend voor de 5e SVAR. In deze lustrum-editie wordt met name de zuidelijke Stelling van Amsterdam aangedaan; een mooi gebied met oer-Hollandse wijdse gezichten.
Nog niet eerder reed de SVAR door dit gebied en de route biedt volop verrassingen. In 2017 wordt de route uitgezet door Nederlands Kampioen Historische Rally's Jürgen Donders, geassisteerd door Peter Spruijt.

Natuurlijk bent u van ons gewend dat alle classic rally elementen voorzien zijn tijdens de SVAR, uitdagen kaartleesopdrachten, een regularity en een test. Alles komt aan bod.
Daarnaast de inmiddels geroemde Utra-All-Inclusive verzorging voor, tijdens en na de rally. De finish is traditioneel in Villa Westend, de lunch- en startlocaties liggen vast, maar houden we nog even "onder de pet".

De SVAR heeft inmiddels een vaste groep enthousiaste deelenemers, die in verschillende klassen rijden. In 2017 zijn dat:

  • Expertklasse voor de absolute cracks die hun hand niet meer omdraaien voor de meest uitdagende kaartleesopdrachten,
  • Sportklasse voor de gevorderde classic rally equipes,
  • Tourklasse voor beginnende equipes,
  • Comfortklasse voor alle equipes met een auto die op 27 mei 2017 jonger is dan 30 jaar.

Kortom, de 5e SVAR wordt een rallyhappening die u niet mag mssen. Schrijf u in via deze site en verzeker u van deelname op zaterdag 27 mei 2017.

Het SVAR team

website

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment