uur
Rallyborrel Nierstichting rally 22 januari

Rallyborrel Nierstichting rally 22 januari

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Kom in toerstemming op de Nierstichting Rally 2017 borrel!

Het échte toergevoel van Nierstichting Rally laat nog even op zich wachten tot juni 2017. Toch komen we samen met u nu alvast in de stemming! Graag nodigen wij u en uw introducé(e) uit voor een sfeervolle nieuwjaarsborrel in Locatie14 te Hilversum.

Onder het genot van een hapje, drankje en sfeervolle muziek proosten we op het nieuwe jaar, blikken we terug op de rally van 2016 kijken we vooruit naar op nieuwe editie van 2017. Ook stellen we graag ons nieuwste lid van het organisatiecomité aan u voor: Bert Degenaar.

De borrel vormt tevens de start van de inschrijving voor de Nierstichting Rally 2017. Wilt u het eerste startnummer bemachtigen, of starten als een van de eerste equipes? Wees er dan tijdig bij, want ook dit jaar geldt dat het moment van inschrijving uw startnummer bepaalt!

In het oogstrelende decor van klassieke auto’s kunt u bovendien de indrukwekkende expositie van Mart Visser bewonderen. Naast schilderijen, sculpturen en installaties van de bekende kunstenaar en couturier omvat de exclusieve tentoonstelling ook een aantal highlights uit zijn oeuvre van haute couture.

Deze sfeervolle nieuwjaarsborrel wordt u aangeboden door Creative Cloud Company, Locatie 14 en Classiccar Taxatie (Michiel Bakker). Dit jaar zijn ook de deelnemers uitgenodigd van onder andere de Rotary club Bussum Rally, de lezers van Octane Magazine en de klanten van autoreisorganisatie Petrol & Wine. Ook Gassan is als nieuwe sponsor van de Nierstichting Rally aanwezig. Kortom, u ontmoet naast de bekende gezichten vanuit de Nierstichting Rally dus ook vele andere autoliefhebbers en levensgenieters!

Nierstichting Rally borrel
22 januari 2017
van 13:00 – 17:00 uur
Locatie14
Franciscusweg 14
1216 SK Hilversum

Aanmelden: https://www.nierstichting.nl/rally/nieuwjaarsborrel/

Vragen?
Neem contact met ons op via het telefoonnummer (035) 697 80 76 of mail ons via info@nierstichtingrally.nl

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment