uur
Eifel Rallye Festival 2017

Eifel Rallye Festival 2017

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Eifel Rallye Festival 2017

Dit evenement zullen veel fans in heel Europa al in hun agenda hebben staan: Van 20 tot en met 22 juli 2017 zal de Vulkaaneifel weer beven door het ADAC Eifel Rallye Festival. Rond Daun zullen in dat weekend minstens 150 rallyauto's uit de laatste vijf decennia in actie komen tijdens de grootste demonstratie ter wereld voor historische rallywagens.

De succesvolle formule die al jaren door meer dan 40.000 fans wordt bezocht blijft gehandhaafd: Het festival begint op donderdag met de verkenning en shakedown en eindigt op zaterdag na ongeveer 120 WP-kilometers op de uitdagende asfaltwegen van de Vulkaaneifel en de prijsuitreiking en na afloop een spetterend rally-feest. Tussen de stages door, trekt de rally-karavaan door het centrum van Daun. Hier worden de rallykanonnen van weleer geserviced en aan het publiek gepresenteerd en zullen beroemde rally coryfeeën handtekeningen uitdelen en met hun fans op de foto gaan.

lancia

Motorsport Oscar: Eifel Rallye Festival is opnieuw genomineerd!

Het Eifel Rallye Festival is voor de derde keer op rij genomineerd voor de International Historic Motoring Awards! En als enig rally-evenement in de finale van de categorie "Motorsport Event of the Year". Het bijzondere is dat slechts twee eerdere evenementen drie keer op rij werden genomineerd. "Dit is opnieuw een enorme erkenning van ons werk in de afgelopen jaren. Het is de beloning voor alle vrijwilligers, het organiserende team en de vele fans die ons evenement door hun bezoeken zo populair hebben gemaakt ", zegt Reinhard Klein, die het startveld van Slowly Sideways coöordineert en samensteld. "Het is gewoon geweldig dat ons Festival met namen zoals; "Silverstone Classic", "Le Mans Classic  of de historische "Grand Prix van Zandvoort" in één adem genoemd wordt."

Meer informatie kun je vinden op de website: www.eifel-rallye-festival.de

skoda

mb

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Image