uur
Wijzigingen bij de Classic Gelderlandrit en de Classic 500 Challenge

Wijzigingen bij de Classic Gelderlandrit en de Classic 500 Challenge

 

Wijzigingen bij de Classic Gelderlandrit en de Classic 500 Challenge met ingang van 2017.

Na uitvoerig beraad heeft het bestuur van de Stichting Gelders Rally Team (SGRT) besloten dat de 21e Classic Gelderlandrit 2016 de laatste editie zal zijn die door het SGRT georganiseerd zal worden.

Wij hebben de Classic Gelderlandrit altijd met veel plezier georganiseerd en hebben vanaf 1996 ieder jaar heel veel enthousiaste deelnemers aan de start mogen begroeten.
De reden is het vele werk om een kwalitatief hoogwaardige rally te organiseren; daarbij in aanmerking genomen dat de bestuursleden van het SGRT ook zijn betrokken binnen de organisaties van de Tulpenrallye, de Classic 500 Challenge en de Alzheimer Rally.

ar tulp 500

Wij danken alle (oud) deelnemers voor het door de jaren heen in ons gestelde vertrouwen.


Wat gaat er wijzigen?


De Classic Gelderlandrit zal met ingang van het jaar 2017 georganiseerd worden in de maand september van ieder jaar; de organisatie wordt voortgezet door Eric Klunder.
Eric Klunder heeft veel ervaring met het uitzetten en organiseren van rally’s; zo organiseert hij de Rally van de Grensstreek en de Nacht van Nederland.
De opzet van de Classic Gelderlandrit zal niet wijzigen. Het wedstrijdgebied, de start- en finishlocatie, de wijze van uitzetten alsmede het karakter van de Classic Gelderlandrit zullen herkenbaar blijven. Het is de intentie om de huidige groep vrijwilligers te blijven betrekken bij de rally. De leden van het SGRT blijven in een adviesrol betrokken bij de organisatie van de Classic Gelderlandrit 2017.

Wijzigen datum

Classic Gelderlandrit

logo cgr22

Vanaf 2017 zal wel de datum wijzigen. In 2017 zal de 22e Classic Gelderlandrit worden georganiseerd op zaterdag 9 september.


Classic 500 Challenge

log0 5008

De Classic 500 Challenge zal met ingang van 2017 ieder jaar in de eerste helft van juni georganiseerd worden. De 8e editie zal in 2017 op 9 en 10 juni verreden worden.
Ook zal het wedstrijdgebied van de “500” er anders uitzien; niet meer in Nederland, maar 2 dagen rijden over de meest fraaie wegen in het Münsterland en door het Teutoburger Wald.

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Image