uur
 REDRIVE.APP; een nieuw leven voor oude routes, juist in tijden van Corona

REDRIVE.APP; een nieuw leven voor oude routes, juist in tijden van Corona

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Ook de rally wereld heeft flink te lijden onder de gevolgen van het Corona virus. Veel evenementen zijn naar 2021 verplaatst, enkelen proberen dit najaar een anderhalve-meter waardige editie te organiseren en helaas zijn er zelfs evenementen volledig geannuleerd. De DHRC en RallyNews houden actuele kalenders bij met alle rally’s die verschoven zijn, dit overzicht kunt u hier vinden: https://www.rallynews.eu/index.php/rallynieuws/1035-totaaloverzicht-verplaatste-rally-s-en-ritten.

Een ding is zeker; in ieder geval tot en met begin september zullen de rally evenementen zoals we die kennen niet mogelijk zijn… Tot die tijd kan men thuis oefenen met de verschillende droogritten welke organisaties aanbieden. Op de nieuwe website redrive.app verzamelen wij alle (droog)ritten welke nu in de omloop zijn.

Nu het er op lijkt dat er enkele versoepelingen doorzetten, wordt het ook mogelijk om ‘echte’ rally’s op eigen initiatief te rijden via Redrive. Samen met uitzetters en organisatoren van verschillende droogritten, rally’s en routes zijn we het aanbod verder aan het aanvullen om iedereen van mooie oefeningen te kunnen voorzien.

Het idee is simpel; op www.redrive.app kiest u een route welke u kunt rijden op het moment dat het u uitkomt. De meeste routes zijn gekoppeld aan een digitale rekenkamer zodat u na afloop direct een uitslag krijgt toegestuurd. Bij sommige routes zitten er foto controles bij, en een aantal worden gecontroleerd met de Rallycheck App; dit staat per route vermeld.

Let er altijd op dat u wel aan de RIVM richtlijnen blijft voldoen. Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, gebruik mondkapjes waar nodig en houd zoveel mogelijk anderhalve meter afstand.

Bent u op zoek naar een specifieke droogrit, rally of een route in een bepaald gebied? Laat het ons weten, dan gaan wij ons best doen deze route binnenkort als redrive aan te bieden!

 

Sportieve groet van team Redrive!

Valentijn de Jong
Roderick Buijs
Willem van Leeuwen

https://www.redrive.app

web redrive logo

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment