uur
Limburgia Toertochten

Limburgia Toertochten

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Rallyorganisator René Smeets (Coppa d’Europa) heeft vanuit zijn Hotel-Gasterij Smeets / In het Gouden Hoefijzer in het midden-Limburgse Maasbracht een aantal Limburgia-arrangementen samengesteld, ideaal voor een heerlijke vakantie in eigen land. Zijn gezellige Bed & Breakfast, welke vroeger een smederij was, is kleinschalig en beschikt over plek voor een beperkt aantal personen per nacht.
Het betreft een drietal unieke toeristische autorondritten door het Limburgse land volgens een principieel all-in pakket.

Samen met zijn zoon Ivo heeft René een drietal prachtige autoroutes uitgezet over de meest ondenkbare afgelegen en spectaculaire “rally”weggetjes die Limburg rijk is.
Uiteraard voeren de routes over hoofdzakelijk secundaire geasfalteerde wegen en u komt op plaatsen en door dorpjes/gehuchten waar u ongetwijfeld nog nooit van gehoord heeft.
Vanwege hun internationale “rally-expertise” kunt u uw hart ophalen middels het rijden over leuke, verkeersluwe binnendoorwegen en genieten van het landschap, natuurschoon en de vele bezienswaardigheden langs de routes. 

De volgende routes zijn voor u uitgezet:
1. de Maasroute Zuid (tot aan Maastricht) van 97,8 km
2. De Maasroute Noord (tot aan Venlo) van 150,4 km
3. De Oostelijk Agrarische route door midden-Limburg tussen de Belgische en Duitse grens van 89,6 km.
In alle routes worden de buitenlandse grenzen niet overschreden.

Bij aankomst wordt u vooraf ontvangen met Limburgse vlaai en onbeperkt koffie of thee.
In de gewenste ochtend van uw vertrek van een van de routes, kunt u hier zelf uw uitgebreide lunchpakket samenstellen met onder andere div. broodsoorten, ruime belegkeuze, eitjes, yoghurtjes, fruit, Limburgse vlaai, drankjes, etc. Natuurlijk kunt u indien mogelijk ook genieten op een van de vele horecalocaties gelegen langs de routes. Eventuele picknicklocaties zijn tevens in de eenvoudige routebeschrijving aangegeven.

De routes zijn eveneens voorzien van ingetekende overzichtskaarten schaal 1:50.000, zodat men in geval van routeafwijkingen en/of routeblokkeringen weer zeer gemakkelijk op de oorspronkelijke route terug kan keren.

Voor de liefhebbers van “ouderwets” kaartlezen kunnen de routes ook als ingetekende lijn op deze kaartfragmenten gereden worden.
Om het nog leuker te maken krijgt u van ons ook interessante en bijhorende weetjes over de route mee, plus een aantal vragen die u kunt oplossen tijdens het rijden van deze route. Zo wordt er toch een stukje wedstrijdelement in gebracht, ter beoordeling of u ook overal daadwerkelijk geweest bent.

Bij terugkomst bij Gasterij Smeets wordt u verwelkomt met een welverdiend drankje naar keuze, inclusief bijhorende versnaperingen.
’s Avonds kunt u culinair genieten in één van de vele, goede (sterren-) restaurants aan de Maasbrachtse haven. Ook kunt u natuurlijk kiezen voor een dagmenu uit onze eigen keuken.

De kosten van het arrangement bedragen € 149,00 voor 2 personen en zijn inclusief:

  • Persoonlijke ontvangst met Limburgse vlaai
  • Compleet routeboek
  • Goed gevuld lunchpakket
  • Aangekleed welkomstdrankje na toertocht
  • Overnachting in onze authentieke smederij
  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • CO2-compensatie van uw rit

Bij verblijf van 2 of meer nachten ontvangt u zelfs 10% korting op de totaalprijs!

Uitsluitend rechtstreeks te boeken via info@hotelgasterijsmeets.nl / onze boekingsmodule www.hotelgasterijsmeets.nl, en via Tel. (00-31-(0)475-464679. Zo bent u verzekerd van een heerlijke nachtrust, persoonlijke aandacht en ongeëvenaard autorijplezier door de prachtige Limburgse natuur. Zo ontdekt u pas écht wat de Limburgse gastvrijheid precies inhoudt.

DE LIMBURGERS HETEN U WELKOM!

Met uitzonderlijke gastvriendelijke groet,

Familie Smeets

pension1


Reacties mogelijk gemaakt door CComment