uur
Verslag 13e Happy MidSummer Drive

Verslag 13e Happy MidSummer Drive

“Happy MidSummer Drive”

Het is alweer 1 jaar geleden dat Henk en ik een rit gereden hebben maar de” Midsummer Drive” staat inmiddels vast op onze kalender, na een lange hete summer periode was het zaterdag morgen een natte bedoening dus de soft top bleef dicht dit omdat het er nogal dreigend uitzag.

De startlocatie was snel gevonden even buiten de kom van Zeeland ( NB) wij melden ons aan de inschrijftafel onze starttijd was 09.47 uur en na het intekenen van de route ”pijlen kortste route” wij onderweg de route liep door voor ons redelijk bekend gebied met ook prima onverharde wegen de constructie waren niet al te moeilijk maar bekend zijn met het gebied leverde toch een FOUTE controle op dom dom en de controle F totaal niet gezien, ook nog eens de nodige tijdstrafpunten bij TC 2.

tc2

TC 2  |  damesbemanning Yvonne Hak en Petra van Lankveld

Hierna ingetekende lijn met barricades hier vonden wij dat er wat scherprijders niet gehonoreerd werden met een controle jammer de enige barricades 1,2 en 3 waren makkelijk op te lossen wel leuk gevonden maar waarom de controle X geneutraliseerd werd ?? na een niet te moeilijke ingetekende lijn door het Brabantse land begon de maag toch een beetje te knorren maar daar was de lunchpauze in ” Het Witte Huis” waar prima verzorgde lunch op de deelnemers stond te wachten.

Na de maag tot bedaren te hebben gebracht vertrokken voor het we met een scoren van 74 strafpunten voor het 2de traject grensbenadering en pijlen punten.
De grensbenadering was redelijk eenvoudig met een prachtige mini rotonde ( zwart stipje) getekend op een gele weg, er waren niet veel deelnemers die dat gezien hebben dit leverde de controle R met HK op.

De pijlen met punten rit zat leuk in elkaar punt 33 dat was even opletten de weg aansluiting kon je nog net zien dat leverde controle V op verder prima traject maar er rees wel een ongenoegen hebben we wat over het hoofd gezien !!! we zaten zo ruim in de tijd 45 minuten voor op het schema maar gelukkig waren wij niet de enige kortom het was een leuke rit maar er mag wel wat meer in de volgende keer.

Na dat de voorlopige uitslag hing zagen we dat het 2 de traject foutloos door ons was afgelegd echter het morgentraject leverde 74 strafpunten op dus de klassering werd een 14 de plaats.
Hartelijk dank voor de leuke rit niet al te moeilijk maar er mag wat meer in zitten en gelukkig weinig kaart manipulatie zo moet kaartlezen zijn, als uitzetter(s) heb je toch geen goed gevoel als nummer 1 zich klasseert met 210 of meer strafpunten.

Dit waren onze bevindingen equipe nr; 17 Henk de Best en Bart Cornelissen.

 


Image