uur
Rob en Sabine Koebrugge winnen 7e Stelling van Amsterdam Rally

Rob en Sabine Koebrugge winnen 7e Stelling van Amsterdam Rally

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

71 equipes gingen zaterdag 1 juni van start voor de 7e Stelling van Amsterdam Rally die werd gewonnen door Rob en Sabine Koebrugge, weliswaar een ex aequo overwinning met de equipe Laurens Gräper - Ton Drost, echter de auto van Rob was vier jaar ouder. In de Sportklasse ging de overwinning naar de equipe Willem van den Bruinhorst - Theo Andriessen, de Tourklasse door de equipe Phil van der Lof - Juliëtte van der Lof en de Comfortklasse door de equipe  Elly Vermeer - Angela Schaap. Proficiat alle winnaars. Deze rit was zeker niet gemakkelijk wat de nodige strafpunten tot gevolg had. Ook de RP werd door geen enkele equipe foutloos gereden. Misschien heeft het warme weer hierbij een rol gespeeld. ????

Expertklasse:

 1. # 6 - Rob Koebrugge - Sabine Koebrugge | 1.590 pnt
 2. # 4 - Laurens Gräper - Ton Drost | 1.590 pnt
 3. # 5 - Harry Rupert - Arthur Denzler | 1.648pnt

Sportklasse:

 1. #38 Willem van den Bruinhorst - Theo Andriessen | 980 pnt
 2. #32 Nico Slappendel - Mathijs Slappendel | 1.054 pnt
 3. #41 Clement Eijffinger - Willem Geuzebroek | 1.120 pnt

Tourklasse:

 1. #55 Phil van der Lof - Juliëtte van der Lof | 1.201 pnt
 2. #56 Manfred Kahn - Walter Kahn | 1.233 pnt
 3. #63 Eugene van den Berg - Evert Jan van den Berg | 1.294 pnt

Comfortklasse:

 1. #94 Elly Vermeer - Angela Schaap | 1.451 pnt
 2. #97 Nicolaas Jongbloed - Annette van Waaijen | 1.520 pnt
 3. #98 Steven van der Stroom - Ilse van der Stroom | 1.600 pnt

Klik hier voor de volledige uitslag.

kop svar

Ochtendtraject
Op zaterdag 1 juni werd gestart bij Hotel Jules in Heerhugowaard. Vanuit hier werd er gereden in 3 flinke trajecten richting noord Noord-Holland. Direct na de start moest men gelijk alert zijn, men reed pal langs de duinen en raakten zelfs de gemeentegrens van Den Helder. Onderweg was er voor alle equipes een koffiebreak en een regularity over mooie landelijke weggetjes kwamen de equipes vanzelf weer in Heerhugowaard voor een prima rallylunch bij Hotel Jules. Blijven opletten tot aan de kroket was het devies.

Middagtraject
Vanuit de lunchlocatie reden de deelnemers zuidelijk en bleven zolang mogelijk boven het Noordzeekanaal om de drukte te vermijden. Het is verwonderlijk dat onder de rook van Amsterdam nog zoveel ongerepte gebieden zijn. Uiteindelijk moesten de deelnemers het Noordzeekanaal “slechten” om de SVAR 2019 te finishen op het vertrouwde adres aan het water; Villa Westend in Velserbroek. We hopen op mooi weer, zodat we net als bij voorgaande jaren ook het mooie terras en het strand als ‘SVAR-rallygebied’ kunnen gebruiken.

Kaartleessystemen
Mooie trajecten en eerlijke kaartleessystemen; Pijlen kortste route, Punten vrije route, Punten kortste route en Punten op-één-na kortste route, Grensbenadering en Ingetekende lijn met barricades. Qua moeilijkheid aangepast en was de route uitgebreid gecontroleerd per deelnemersklasse. Zo kwam alleen in de Expertklasse een enkele ‘Hier Keren’ voor en werden alleen in deze klasse een zeer beperkt aantal kaartmanipulaties toegepast.

tc

 

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment