uur
De "Coppa" 2019 is volgeboekt!

De "Coppa" 2019 is volgeboekt!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

DE “COPPA” 2019 IS VOLGEBOEKT ……… MAAR ……… !

We moeten u mededelen, dat onze 2019 Coppa d’Europa, meer dan 4 maanden voor start van het evenement (4-7 april 2019), volgeboekt is!
Omdat wij, traditioneel, onze deelnemers allemaal in een en dezelfde hoogwaardige 4**** hoofdkwartierhotels onderbrengen, zijn op de dag van vandaag (1 december 2018) alle mogelijke kamers volgeboekt.
Uiteraard zijn wij uitermate blij met dit aantal inschrijvingen! Omdat het ons ook duidelijk is dat er mogelijk nog meerdere potentiële deelnemers zijn, hebben wij over en weer overleg gevoerd en bieden deze geïnteresseerden de volgende mogelijkheden aan alsnog bij ons evenement aan de start te verschijnen:

Men wordt op een wachtlijst geplaatst. Onze lange ervaring heeft ons geleerd, dat er altijd teams zijn welke om verschillende redenen hun gedane inschrijving last minute dienen te annuleren. Hetgeen betekent dat de eersten op de wachtlijst met grote zekerheid er bij zullen kunnen zijn!
U er mee akkoord gaat dat wij in de directe nabijheid van de HQ-hotels gelegen gelijkwaardige hotels kamers voor u organiseren. En vanzelfsprekend wordt gebruik gemaakt van alle overige door ons (conform reglement) aangeboden faciliteiten!

Meer info op de website van de organisator


Reacties mogelijk gemaakt door CComment