uur
SLS 2019 start in Nürburg

SLS 2019 start in Nürburg

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

SLS CLASSIC 2019

De 56e editie van de SLS wordt verreden van donderdag 29 augustus t/m zondag 1 september 2019, start in Nürburg (Duitsland) en finisht traditiegetrouw op de boulevard van onze beroemde badplaats Scheveningen. 
We rijden weer vier dagen rally over de prachtigste wegen in België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk en Nederland. Het eigen karakter van het evenement wordt vooral bepaald door het gegeven dat alle deelnemers elke avond samen in één goed hotel verblijven en daar met elkaar van een uitstekend diner genieten. 

Met de start in Nürburg, in het hart van de Duitse Eifel, vertrekt de SLS direct in een prachtig en voor velen onbekend wedstrijdgebied.

INSCHRIJFPROCEDURE
SLS mag zich verheugen in een grote belangstelling van potentiële deelnemers. In 2017 en 2018 moesten wij dientengevolge veel equipes teleurstellen doordat de inschrijving op volgorde van binnenkomst geschiedde én er een voorinschrijving werd gehanteerd voor deelnemers uit eerdere jaren.

GEWOGEN LOTING
Om die reden kiezen wij in 2019 voor een gewijzigde inschrijfprocedure, waarbij geïnteresseerden via een gewogen loting een deelnameplaats toegewezen krijgen. Equipes die in de afgelopen vijf jaar één of meer keer aan SLS hebben deelgenomen hebben bij de loting naar rato van het het aantal keren dat zij hebben deelgenomen een gewogen grotere kans op deelname dan nieuwkomers.

Hiermee willen wij bereiken dat enerzijds onze trouwe deelnemers gehonoreerd worden door een grotere toelatingskans, terwijl tegelijkertijd ook nieuwkomers een kans krijgen.

INSCHRIJVEN
Geïnteresseerden worden aldus op 25 november via een email uitgenodigd zich in te schrijven. Inschrijvingen dienen geheel compleet te zijn, voorzien van alle gevraagde gegevens en foto’s, er wordt een ‘Ideal’-aanbetaling gevraagd van € 400, in combinatie met een éénmalige machtiging voor het resterende inschrijfbedrag. Inschrijvingen kunnen zowel persoonlijk als zakelijk worden gedaan. Acceptatie vindt plaats na loting. Sponsoren van SLS vallen buiten het lotingssysteem.

Er zijn 150 plaatsen beschikbaar voor expert-, sport- en tourklasse, waarvan er vooralsnog 20 zijn gereserveerd voor sponsoren. De inschrijving sluit uiterlijk op 15 december 2019. Binnen een week na sluiting van de inschrijving wordt de loting verricht en direct daarna krijgen deelnemers bericht. Inschrijvers die door loting buiten deelname blijven krijgen eveneens bericht en (voor)inschrijfgelden worden binnen twee weken na loting gerestitueerd. Er zullen per klasse 5 deelnemers worden ingeloot voor een reservelijst, waarmee invulling gegeven kan worden aan eventuele (latere) afmeldingen.

KOSTEN (ALLE GENOEMDE BEDRAGEN ZIJN INCLUSIEF BTW)
Het all-in inschrijfgeld voor de 56e editie van de SLS bedraagt per equipe € 2.295,00.

Wat zit er in het pakket?
– 1 kaartleesinstructie avond (voor deelnemers in de toerklasse) voorafgaand aan de rally;
– 4 hotelovernachtingen tijdens de rally, – inclusief de avond voorafgaand aan de rally – op basis van een tweepersoonskamer;
– alle ontbijten, lunches en diners voor 2 personen;
– feestelijk ‘walking dinner’ en prijsuitreiking op zondag in Scheveningen;
– rallyschilden;
– alle routebescheiden, inclusief kaartmateriaal en uitleg.

 


Reacties mogelijk gemaakt door CComment