uur
Peter Dutman - Jaap Jongman winnaars Gijs van Lennep Legend

Peter Dutman - Jaap Jongman winnaars Gijs van Lennep Legend

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Peter Dutman heeft met navigator Jaap Jongman de 8e editie van de Gijs van Lennep Legend gewonnen. De grootste beker in de Tourklasse werd gewonnen door de equipe Cooper Goei - Hauwy Goei.
Saillant detail is dat de organisatie de bekers vergeten was, maar deze zullen alsnog naar de prijswinnaars worden toegezonden.

De Gijs van Lennep Legend 2018 was er weer een om in te lijsten! 114 Deelnemers, absoluut ‘volle bak’, een prachtig startveld, waaraan de toeschouwers ook ogen te kort kwamen en vooral prachtige routes. De start bij Hoofdsponsor State of Art in Lichtenvoorde zorgde ervoor dat nieuwe rallygebieden ontgonnen konden worden. De Toerklasse kreeg een mooie rit voorgeschoteld, waarvoor zowel beginnende rijders als gevorderden hun best moesten doen, maar die altijd goed te doen was. De Sportklasse werd door Jan Berkhof serieus getest. Het was geen ‘makkie’ hoorden we van enkele deelnemers. Vooral de regularity was een serieuze uitdaging, waar achteraf met veel plezier op werd terug gekeken.

Aan de culinair wederom voortreffelijk verzorgde finish zorgde veilingmeester Bas van Werven naast de vrolijke noot ook voor een mooie veiling opbrengst, zodat aan het einde van de dag namens alle deelnemers een mooi bedrag, €30.275,-, voor het goede doel (de Cyber Poli) symbolisch aan Gijs van Lennep kon worden overhandigd. De 8e Legend was wederom een groot succes; voor de organisatoren een uitdaging om dit succes te evenaren of zelfs te overtreffen. Zet daarom zondag 25 augustus 2019 alvast in de agenda. Dat is de datum voor de 9e Gijs van Lennep Legend!

start1

Beknopte uitslag

Sportklasse:

  1. 20 - Peter Dutman - Jaap Jongman | 1 strafpunt
  2. 24 - Kees van Loon - Maarten Kalk | 32 strafpunten
  3. 10 - Ton Abbenhuis - Erik Fokkema | 34 strafpunten

Tourklasse:

  1. 93 - Cooper Goei - Hauwy Goei | 31 strafpunten
  2. 103 - Dries Wajer - Dorus Wajer | 33 strafpunten
  3. 56 - Jan Kees de Jager - nnb | 34 strafpunten

Klik hier voor de volledige uitslag

start2

start3

lunch2

lunch1

finish1


Reacties mogelijk gemaakt door CComment

Image